Merre indulhatnék állást keresni? Milyen oldalakat, vagy fejvadász cégeket tudtok ajánlani?
25 éves férfi vagyok, egy 3 hónapos informatikai képzést (SAP Terp 10 ismeretek) végeztem el most. Arról volt eredetileg szó hogy a kurzus sikeres elvégzése utána álláslehetőséget kínálnak, csak közben kitalálták hogy a német nyelv az kéne, ami sajnos nekem nincs meg.
Szóval most szeretnék állást keresni Budapesten, 2,5 évet töltöttem mérnökinformatikai szakon Pécsen, de azt passziváltattam emiatt a tanfolyam miatt amiből közben nem lett semmi. Ezek miatt alapvetően informatikai területen szeretnék elhelyezkedni.
A suli befejezését levelezőn tervezem, mindenképp szeretnék egy fő állást hogy elköltözhessek itthonról.
Mit tudnátok ajánlani, merre kezdjem a kutatást?
Én elég sok álláskereső oldalon regisztráltam, hónapokon át, napi több órát töltve álláskereséssel. Expressz, apród, jófogás, közigállás, careerjet, profession, szakmai álláskereső fórumokon, afsz.hu-n, facebook oldalak álláskereső oldalain. Nekem elkeserítőek a tapasztalataim, alig kaptam visszajelzést, könyvelőként szerettem volna elhelyezkedni.
Végső elkeseredésemben én adtam fel egy hirdetést, amiben határozottan megírtam mit keresek. Így talált meg a jelenlegi munkaadóm, megérte ennyit várni rá, épp olyan munka amit elképzeltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!