Hogyan tudnám ezt megoldani?
Figyelt kérdés
Munkahelyemen nem engednek szabadságot kivenni sehogysem. Viszont párommal mennenk nyaralni jövőhéten es én ezt már munkahelyemen jeleztem. Milyen kérelmet irjak,hogy arra az egy hétre elengedjenek?2014. júl. 14. 09:50
1/2 anonim válasza:
A munka törvénykönyve lehetőséget ad rá, hogy szabadon rendelkezz a fele szabadságoddal, valamint arra is, hogy 2 hetet egybefüggően kivegyél.
Azonban azt is előírja, hogy ezt mennyivel előbb kell bejelenteni. Nem naprakészek az információim, de amikor én intéztem a szabadságengedélyeket, egy hónappal előbb kellett a dolgozónak kérnie, hogy a helyettesítése megoldható legyen.
2/2 A kérdező kommentje:
Koszobom szépen a választ!
2014. júl. 14. 10:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!