Szerintetek mit lehet kezdeni egy ilyen kollégával?
Kb. fél éve került a céghez ez az ember - aki mint kiderült a fő-főnök komája.. -, de valami elviselhetetlen. Harsány, buta, bunkó, tipikusan az a segghülye ember, aki a környezetét nézi hülyének egyfolytában és aláz mindenkit, ahol éri. A főnök előtt vizsgáztat, hogy tudom-e ezt vagy azt, örömmel kioktat ha kell, ha nem, közben ő sem dolgozik makulátlanul, hibát hibára vét, társosztályok is panaszkodnak a stílusára. Többen kijelentették, hogy nem hajlandóak vele együttműködni.
Én is úgy kerültem a közelébe, hogy már két (évek óta itt dolgozó) közvetlen kollégája elmenekült tőle (persze, más kamu indokkal áthelyeztették magukat, de köztudottan akkor is egyfolytában mentek a veszekedések), így egy másik nővel ketten kerültünk ide. Mondanom se kell mi sem bírjuk, de már kaptuk a kollektív vezetői leb*szást, hogy rendezzük a hármunk (?) között lévő feszült viszonyt. Holott a napnál is világosabb, hogy csak ezzel az emberrel van a baj, vele nem tudtak együttműködni az elődeink, meg most mi sem. De ugye meg van a protekciója, ellenkező esetben már próbaidő alatt repülhetett volna én úgy látom, hisz a vezetőségnek is tartania kell a hátát az illető hibái és ocsmány stílusa miatt. De ez most úgy van előadva, hogy hármunkkal van a baj, mindhárman hibázunk és vagyunk bunkók egyszerre.. A hibák meg nyilván szaporodnak hiszen feszültség van, rossz hangulat, és elég kétségbeejtő, hogy minket is ostoroznak az ő hülyesége miatt.
Szerintetek érdemes a vezetőkkel beszélni, hogy mi ketten hogy látjuk ezt az "összeférhetetlenséget"? Vagy mindenképp mi ütjük meg a bokánkat, hisz nyilvánvalóan ragaszkodnak őhozzá?
Nagyon várom a tanácsokat, még sosem voltam ilyen helyzetben!
Köszi a választ! Jesszus, ez még borzasztóbb lehetett, hogy ketten voltatok! Szerintem akkor már én is felmondanék.
Én igazából ebből remélem a megoldás lehetőségét, hogy csak ketten vagyunk egy ellen.. A hibákról nem is akarnék beszámolni, kizárólag a stílusáról, hogy vegyék már észre, hogy az összeférhetetlenség mindig ott van, ahol ő is, tehát ha jó munkát szeretnének, akkor a kedvencüket tartsák a saját közelükben, legyen valami vezetői asszisztens, ha ők ennyire szeretik őt, minket meg hagyjanak nyugodtan dolgozni.
Igazából az az ijesztő, hogy kapott ő már többször fejmosást, de stílusa változatlan maradt, és így sem történt semmi. Nyilván ez a vezetőségnek is kellemetlen, szerintem ezért tértek rá arra a verzióra, hogy inkább mindhárman hibásak vagyunk mindenért..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!