Ilyen nincs! Bővebben lent (? )
A házam felújítás alatt... 25 munkás dolgozik, mivel nem szeretném, hogy bejárjanak az illemhelyiségbe ill. mosdóba rendeltem két darab ToiToi VIP mobil WC-t.
Ennek már egy hete... egy hét alatt mind a két WC fullra megtelt. Tele bélsározták, hugyozták... az udvaromon szó szerint bélsár és húgy szag van már egy hete! Felhívtam a szolgáltatót, hogy azonnali hatállyal tüntessék el... ez ma DU történt... kb. négy órával ezelőtt elvitték vagyis az egyiket, mivel a másikat a nagyon ügyes "darus" kiborította. Ez úgy történt, hogy emelte, emelte... mondták neki, hogy jó lesz, tegye le ott, arrébb húzta és kiborult egy az egybe minden az újonnan lerakott térkőre. Nem csak a térkő de még a gyepem is olyan lett. Az egész udvar úszik az ürüléktől, húgytól.
Ha jól számoltam, kb 600.000FT a kár HA nem több... illetve elvárják azt is, hogy fizessem ki az összetört ToiToi mobil WC-t.
Mit lehetne tenni? a házamban is érezni a szagokat, a szomszéd azzal fenyeget, hogy feljelent ha vasárnapig nem takarítottam fel. Mit tegyek, kihez forduljak?
Majd akkor mond,hogy nem számít a pénz,ha a szomszédod beperel és feljelent a járványügyön.Sőt,még lehet kártérítést is fog kérni,ha valami baja lesz a kiborult széklet miatt.
Tudod,az a mocsok ott a drága térköveden,jelenleg mindenféle kórokozó melegágya.
#13 Telitalálat!
Egyébként, ha kéred akár hetente többször is ürítik.
Köszi #14.:)
A férjem építésvezető,és gyakran van dolgunk mobil wcékkel,így egészen jól képben vagyok a Toi Toi-jal.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!