Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ilyen nincs! Bővebben lent (? )

Ilyen nincs! Bővebben lent (? )

Figyelt kérdés

A házam felújítás alatt... 25 munkás dolgozik, mivel nem szeretném, hogy bejárjanak az illemhelyiségbe ill. mosdóba rendeltem két darab ToiToi VIP mobil WC-t.

Ennek már egy hete... egy hét alatt mind a két WC fullra megtelt. Tele bélsározták, hugyozták... az udvaromon szó szerint bélsár és húgy szag van már egy hete! Felhívtam a szolgáltatót, hogy azonnali hatállyal tüntessék el... ez ma DU történt... kb. négy órával ezelőtt elvitték vagyis az egyiket, mivel a másikat a nagyon ügyes "darus" kiborította. Ez úgy történt, hogy emelte, emelte... mondták neki, hogy jó lesz, tegye le ott, arrébb húzta és kiborult egy az egybe minden az újonnan lerakott térkőre. Nem csak a térkő de még a gyepem is olyan lett. Az egész udvar úszik az ürüléktől, húgytól.

Ha jól számoltam, kb 600.000FT a kár HA nem több... illetve elvárják azt is, hogy fizessem ki az összetört ToiToi mobil WC-t.

Mit lehetne tenni? a házamban is érezni a szagokat, a szomszéd azzal fenyeget, hogy feljelent ha vasárnapig nem takarítottam fel. Mit tegyek, kihez forduljak?

2014. júl. 4. 21:35
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Kurv*ra röhögök :D :D sírok...

Bocsánat.

2014. júl. 4. 21:41
 2/15 anonim ***** válasza:

Fenyegesd be őket,hogy feljelented a céget,illetve még kártérítést is követelsz.

Lehet,hogy hülyeséget írok,de a fogyasztóvédelem vagy valami hasonló segítségét kérném.

Ilyen nincs,hogy ők rongálnak,összetörik a wcjüket,neked közel egy milliós kárt okoznak,extra adag kellemetlenséggel és még nekik áll feljebb!

Légy erőszakos,ne hagyd magad!

2014. júl. 4. 21:51
 3/15 anonim ***** válasza:
A mobilvécét nehogy kifizesd, hiszen nem te törted össze. Szerintem is kérhetsz kártérítést. Fenyegesd meg őket a Tékozló Homárral és a Fogyasztóvédelemmel és keress egy ügyvédet.
2014. júl. 4. 22:01
 4/15 anonim ***** válasza:
31%
Ez a baj a burzsuj tetvekkel, hogy semmi se jó, minden azonnal kell, de ők ráérnek az utolsó pillanatban észbe kapni, aztán nekik áll feljebb, hogy csak a baj lesz belőle. Jogilag valószínűleg nem te vagy a felelős, de ilyen határidőkkel meg annyi ésszel, amennyi látszik, lehet hogy garantáltan veszítesz. Főleg, hogy ide jársz kérdezni ilyen ügyben... Állítólag a gondolkodást fizetik meg jól, meg mit is még?
2014. júl. 4. 22:27
 5/15 anonim ***** válasza:
22:27 elgurult a gyógyszered? Ne legyél már ennyire... proli. :/
2014. júl. 4. 23:11
 6/15 anonim ***** válasza:

Semmi gyógyszer meg proliság... Túl sok dolgom volt ilyenekkel. Igazi sz*rrágó gyökérrel is, meg élet- és kommunikációképtelen, de hatalmas mellényű semmirekellővel is. Nem szokásom irigyelni a gazdagokat, de ezekből kiráznám az aprót. Látszik rajta, hogy nincsenek érdemei, vágod? Te meg húzod az igát, és bármi gáz van, te vagy a felelős, nem a követelőző ostoba. Aki szerintem sokkal inkább proli, mint te vagy én.

Egyértelműen a bírósághoz kéne fordulni, és frissiben szakértőket fizetni, de ugye az nem ingyenes, gyakorin bepróbálkozni meg az.

2014. júl. 4. 23:38
 7/15 A kérdező kommentje:

Nos

Reggel felhívtam az ügyvédem, majd felvette a kapcsolatot a ToiToi szolgáltatás "főnökével".

Sikerült elintéznie, hogy még a délelőtt folyamán vigyék el az összetört WC-t.

Pénzt és egyebet nem követelünk sem a cégtől sem a darustól. Nem a pénzzel van a probléma, hanem azzal, hogy kb. egy hónapos munka ment kárba azzal, hogy a "darus" leborította a mobil WC-t. Szívem szerint beperelném és elvetetném még a házát is a feje felől.

2014. júl. 5. 09:37
 8/15 anonim ***** válasza:
66%
Mekkora paraszt vagy te, kérdező. Te még biztos életedbe nem hibáztál. Gondolod szánt szándékkak borította le? Persze vetesd el a házát szerencsétlennek menjenek a híd alá a családjával, mert a te hülye járdádra borult a szar.... Mekkora bunkó vagy!
2014. júl. 5. 09:59
 9/15 A kérdező kommentje:

A térkő meg a gyep amire ráborult, többe kerül mint a háza.

az a 600.000FT csak egy "körül-belüli" összeg, a kár millió felett van!

2014. júl. 5. 10:10
 10/15 anonim ***** válasza:
A céggel szerződtél, övé a felelősség. Nem teszi lehetővé a törvény, hogy a melóst vond felelősségre, a munkáltatója se követelhet rajta semmit, max kirúgja, vagy ha elég mocsok állat, akkor átveri valami hirtelen aláíratott izével, amiben vállalja az anyagi felelősséget. A cég vállalta a szolgáltatást, a cég okozta a kárt, mert neki kellett volna alkalmas embert és alkalmas eszközöket biztosítania.
2014. júl. 5. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!