Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nem találok munkát, vissza...

Nem találok munkát, vissza sem írnak, kiakarnak itthonról tenni?

Figyelt kérdés

Szüleimnek elege lett abból, hogy nem találok munkát és mondták, hogy június végéig kapok haladékot ha nem akkor mennem kell, de nincs hova.

Mit csináljak most? 22/L

2014. jún. 22. 21:11
 1/8 anonim ***** válasza:
Te ismered a szüleidet, mennyire gondolják komolyan. Milyen munkát keresel? Elvállalsz olyat is, ami nem a végzettségednek megfelelő?
2014. jún. 22. 21:13
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem sem raknának ki az utcára csak úgy.Meg ennek azért jogi vonzata is van.Ha be vagy jelentve állandóra vagy csak tartozkodási helyre akkor ki sem rakhatnak csak ha kijelentenek onnan.
2014. jún. 22. 21:20
 3/8 anonim ***** válasza:
Rengetegen vannak így. Ugyanaz a lejárt lemez újra és újra, mint akiknek kötelező.
2014. jún. 22. 22:52
 4/8 A kérdező kommentje:
Persze, rengeteg helyre beadtam az önéletrajzom, a legtöbb még annyit se írna vissza, hogy "Köszönjük, nem ön lett a kiválasztott" vagy hasonló. Hihetetlen, nem haladok előrébb, hiába szeretnék én továbbtanulni, de egyszerűen nincs miből, nem tudom finanszírozni. Itthon meg mindenki azt hiszi, hogy jaj milyen jó neked, meg, hogy nem kéne most már valamit csinálni? Nekem a legrosszabb, egy fiatal , értelmes lány vagyok, dolgoznék, nem helyette itthon ülök, állásokat nézegetek, és egyszerűen kezd elfogyni az életkedvem is. Kimegyek az utcára látom a sok embert, a vidám gyerekeket, én meg itthon ülök és már kedvem sincs szórakozni, mert nincs életem.
2014. jún. 23. 08:34
 5/8 anonim ***** válasza:
Mi a végzettséged? Milyen munkákat keresel?
2014. jún. 23. 09:46
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem csak a munkátlanságra mondom, hogy rengetegen vannak így, hanem az értetlen szülőkre is. Támogatás, biztatás, motiváció, pozitív megerősítés kábé esélytelen. Látszólag saját maguk ellen dolgoznak, igazából valószínűleg a beteg lelküket etetik az ostoba fölényeskedésükkel, és csodálkoznak, hogy nem laknak jól vele sose.
2014. jún. 23. 17:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Azért nem szoktak vissza jelezni mert általában egy állásra annyi jelentkező van mint égen a csillag.Kiválasztják a számukra megfelelőt aztán a többi mehet a levesbe.Valószínűleg nincs kapacitásuk a maradék 200-300 embernek köszönjük de nem önt választottuk e-mailt írni pláne nem felhívni őket.
2014. jún. 23. 22:17
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat.

Igen, de pl volt egy állás amire június 15-ig lehetett jelentkezni, de még mindig hirdeti magát, mert frissíti, pedig vagy már 300-an látták.

2014. jún. 27. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!