Hogyan mozdulhatnék ki itthonról, ha nincs kint semmi dolgom?
Nagyon rossz így... én szeretnék dolgokat csinálni, sportolni meg tanulni kirándulni bulizni ezt-azt... , de a szüleim mást szeretnének, és így csak az van, hogy itthon ülök mindig :((
Barátaim nincsenek, nem tanulok és nem dolgozok... úgy érzem nincs lehetőségem semmihez :(
21f
Nem vagyok felnőtt, csak a korom az :D
OKJ-s fasságot akarnak, hogy tanuljak, vagy hogy dolgozzak valamit... Nekem ezek nagyon nem tetszenek.
Én megmondtam nekik, hogy inkább segítsenek rájönnöm, hogy mi illene hozzám, miben lennék jó, mi az amit szívesen csinálnék, és akkor azt tanulnám jövőre, addig meg nem felesleges idiótaságokat szeretnék, hanem egy nyelvvizsgát meg végre rendbe tenni magam testileg-lelkileg és felkészülni a tanulmányaimra(ha már megvan mit szeretnék)! :)
Mondtam is nekik pár dolgot, és akkor mondták, hogy jó, majd van ez meg az az ismerős, és akkor elmegyünk dumálunk velük... amikor felhozom mindig ez jön, de aztán ezzel vége is! Semmit nem segítenek, egyedül meg tehetetlen vagyok!! :((
Találj ki egy úticélt, pl. hoyg 3x körbesétálod a focipályát vagy elmész kakóért a 2 km-re lévő éjjel-nappaliba.
Menj el táncházba, különórákra, társasjáték-klubba, vásárokba, múzeumba, színházba, tudod, ahova sok ember megy, stb.:)
Merre laksz?
Hát menj el a pályaválasztási tanácsoadóba, pszichológushoz, kineziológushoz, stb. hogy segítsenek rájönni, mit kéne csinálj. Szólíts meg embereket, akik ráérnek, hogy adjanak tippeket, hogyan jöhetnél rá erre.
Ezt most feladom házi feladatnak! Naponta 10 embert kell megszólíts, akivel beszélgetsz minimum 5 percet erről!
Ezt 20 napig csináld!
10 napig összegezd a hallottakat, és válaszd ki a Neked jó verziót!
Újabb 30 nap alatt kivitelezd!
november elejére tudnod kell, mit akarsz tanulni. Januárra pedig már iratkozz is be!
Mennék én, de egyedül semmi kedvem ilyenekhez, nem is merek. A húgommal voltam párszor biciklizni, aztán ennyi :/
Hogyan szólíthatnék meg ismeretlen embereket? Nincs az ilyenhez önbizalmam meg semmi... félek tőlük :/
Kaposváron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!