Pénztárosi állást elvállaljam?
Figyelt kérdés
Tudom,szívem joga,de felajánlottak az egyik multinál pénztárosi állást részmunkaidőben.Mondjuk a fizu nagyon karcsú,túlságosan is.
Megérné-e bevállalnom?Valaki azt mondja az ismerőseim közül,hogy borzasztó felelősségteljes meló és ne vállaljam el.Mások szerint meg tök jó lesz.Tapasztalatok?
2014. jún. 22. 21:08
1/4 anonim válasza:
A penztaros munka az egyik legrosszabb, abszolut robotmelo, szornyu. Hacsak nem vagy iszonyuan megszorulva eszedbe ne jusson.
2/4 anonim válasza:
Ha nem vagy nagyon rászorulva, ne vállald el! Ráadásul rizikós is, sajnos mindennapos, hogy a munkáltatók pénztárhiányra hivatkozva levonnak még abból a kevéske fizetésből is. Főleg ha még fiatal és tapasztalatlan vagy, akkor ha mégis elvállalnád, nagyon fontos, hogy pénztárzáráskor ne hagyd lerázni magad azzal, hogy majd megcsinálják helyetted! Még ha maga a nagyfőnök mondja is, hogy nyugodtan mehetsz haza, ragaszkodj ahhoz, hogy jelen legyél, különben a végén akkora hiányt hazudnak neked, amekkorát nem szégyellnek!
3/4 anonim válasza:
ha nem jó a fizu és a meló se tetszik kit érdekel mások mit mondanak? :D
4/4 anonim válasza:
Pénztáros vagyok. Én szeretem csinálni, a fizetés nem jó (70 ezret kapok), meg nagy a felelősség. De azt vizont nem tudom elképezelni, hogy évekig ezt csináljam. (Max 2 évre tervezek ott lenni, pénzgyűjtés céljából.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!