Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » El kell viselni ha a főnök...

El kell viselni ha a főnök csak ordibálva tud kommunikálni?

Figyelt kérdés
rendszeres az övöltözések van hogy egy kollégát mások előtt megalázva üvöltve hord le a sárgaföldig.én már mondtam neki hogy vegyen már vissza mert nem állatok vagyunk,de csak annyi lett a vége hogy visszadumálni csak ő dumálhat vissza,megjegyzése csak neki lehet.nem hiszem hogy ezt szó nélkül hagyni kell.az igazgatóságnál nagy befolyása van,ha szólunk úgyis kiderül hogy mi szóltunk és csak mi isszuk meg a levét.van mit tenni azért?
2014. máj. 31. 09:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Sajnos ez olyan mint a feleség: ez van-ezt kell szeretni.
2014. máj. 31. 10:22
 2/6 anonim ***** válasza:
Sajnos vagy elviselitek ezt az idegbeteget, vagy kerestek másik munkahelyet..
2014. máj. 31. 10:31
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

de miután kiléptél, ígérd meg, hogy pofánvered a főnököd, mert sok ilyen kretén mászkál az utcán.

(engem egy hasonló mókus rúgott ki, utána ott bújkált az ebédlőasztalok között, onnan figyelt, mi lesz...)

2014. máj. 31. 10:38
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

munkahelyi terrornak minősül!

ha felveszi valaki többször is diktafonra ahogy ordibál, akkor már van bizonyíték a kezedben.

ugyanis lehet a hozzájárulása kéne a felvétel készítéshez, de bűncselekmény esetén nem kell, mert a felvétel bűnjel lesz.

a munkahelyi terorrizálás pedig egy újfajta büntetési tétel, sajnos nehéz bizonyítani, mert ált a régi kollegák féltik az állásukat, de amennyiben van többszöri felvétel is, ahol a főnök neve is elhangzik, akkor megvalósul ez a bűneset, és bizony ezért kemény börtönéveket lehet most már kapni!

hajrá, sok sikert, hogy egy ilyen patkány a börtönben végezze!

2014. máj. 31. 11:39
 5/6 anonim ***** válasza:
Egyetértek az utolsóval.Az ilyen ember tanulja meg,hogy a magasabb fizetés és az egzisztencia nem azt jelenti,hogy felelőtlenül viselkedhet,és a privát frusztrációit letöltheti a munkavállalóin.Ez a legkönnyebb,persze,belerúgni abba,aki alatta van,főleg ha még fölülről védik is.Egyébként meg ne féljetek a befolyásoltsága miatt,mert ha ilyen elviselhetetlen a helyzet,akkor úgyis az lesz a vége,hogy előbb-utóbb el kell onnan menni,ha jogi úton nem lehet elintézni.Akkor meg mit tud csinálni,kirúg? és akkor mi van?
2014. máj. 31. 21:21
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.megpróbálom felvenni az ordibálásait.ami még rosszabb az az hogy hazugnak nevezi az embereit,megbeszélünk vele valamit aztán letagadja h vele ilyet nem beszélt meg senki,ő ilyet ugyan nem tett.mindenkinek elege van,de én mertem csak szembe szállni vele,aminek az lett a következménye hogy mindenki elött üvöltözött velem,hazugnak nevezett,és üvöltözött hogy neki senki nem szolhat ellen,jó munkaerők vagyunk nincs ránk panasz.a fizetésünk ugyan semmi,de ennek ellenére elvégezzük a feladatunk vagy többet is.nem vagyunk lusták,nem megyünk állandóan betegbe.és mégis soha nem jó semmi.15 éve dolgozom itt és nagyon félek feladni.de nem tudom elviselni ezt az önző, hazug embert.kicsinálni nem tudom.jogi lépéseket fontolgatok de nem tudom ebben az esetben védne e engem a jog.
2014. jún. 1. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!