Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Végre lenne munkahelyem, de?

Végre lenne munkahelyem, de?

Figyelt kérdés
Párom talált munkát és lenne még felvétel.Én is szerettem volna oda menni dolgozni(nincs választásom),de azt mondta ne menjek,mert sok nő van és veszekednénk.Nem értem!Nem akarja,hogy lássam mit csinál?(Amúgy rohadt "egészségtelennek" tartom,ha egy munkahelyen dolgozik egy pár,de a mai világban nem lehet válogatni)Tegnap egész délután ezen veszekedtünk.Végül azt mondta,hogy jó,gyere.Hát kösz,valahogy elment a kedvem az egésztől!
2014. máj. 29. 10:01
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Ha kell a pénz, akkor mit foglalkozol mással? Kell a lóvé és kész, mindegy hogy van konfliktus vagy nincs.
2014. máj. 29. 10:53
 12/22 A kérdező kommentje:
Keresek más munkát,csak az a bibi hogy akkor költözöm is,mert itt a környéken nincs semmi meló.Így majd csak hétvégén találkozunk vagy akkor sem.
2014. máj. 29. 10:57
 13/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2014. máj. 29. 10:58
 14/22 anonim ***** válasza:
Már most azon kattogsz, biztos csajozni akar ott, aztán mi lesz ha majd ott leszel? Hülyéskednek majd a kolléganőkkel, te meg féltékenységi drámákat fogsz eljátszani minden nap :-)
2014. máj. 29. 11:14
 15/22 anonim ***** válasza:

Milyen hely? Egy részlegen dolgoznátok?

Lehet, hogy nem is találkoznátok ott, attól függetlenül, hogy egy munkahelyen vagytok.

Ha nagyon nincs lehetőség, szerintem jelentkezz. Még az sem biztos, hogy felvesznek. De ha jó lehetőség, akkor kár lenne ezért elszalasztani.

2014. máj. 29. 11:19
 16/22 anonim ***** válasza:
Én erre azt mondom, meg kell próbálni. Max. ha nagyon nem bírod, akkor kilépsz. Nem értem, miért ilyen ellenséges ezzel kapcsolatban a párod. Vagy van vaj a füle mögött, vagy egészségtelenül túlfélt, és meg akarja mondani, mit csinál. És neki is tudnia kell, hogy örülhetsz a mai világban, ha találsz munkát.
2014. máj. 29. 11:22
 17/22 A kérdező kommentje:
Kedves 14-es!Nem azon kattogok,csak nem értem miért nem akarja,hogy odamenjek?Tele vagyunk tartozással,félretett pénzünk nincs,szóval nagyon kellene a lóvé.Esetleg te mire következtetnél?
2014. máj. 29. 11:24
 18/22 A kérdező kommentje:
Tuti felvennének,a főnök küldött tegnap egy jelentkezési lapot,mert a szomszédunk ott dolgozik és elintézte.Én szalagmunkán lennék,a párom meós,ő szaladgál mindenfelé.Annyira bánt,hogy ha nem tartunk össze,minek vagyunk együtt?
2014. máj. 29. 11:30
 19/22 anonim ***** válasza:
Mondjuk annyiban megértem, hogy egész álló nap egy munkahelyen vagytok, otthon együtt vagytok, szerintem ez sok. Jó persze, ha nem közvetlen együtt dolgoztok, nem vészes, de az se egészséges, ha egymás szájában vagyok 0-24-ben. Az megint más téma, hogy valaki munkahelyen ismerte meg a párját, már hozzászokott, de úgy elkezdeni együtt dolgozni, hogy az előtte másként volt, szerintem én is húznám a számat.
2014. máj. 29. 12:44
 20/22 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!Én is így gondolom,de ha a megélhetésünk forog kockán?Egyszerűen nincs más.Csak akkor lesz munkám,ha elköltözöm.
2014. máj. 29. 14:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!