Végre lenne munkahelyem, de?
A legtöbben nem jókedvünkből dolgozunk, hanem pénzért, minden munkahelyen van pozícióharc, egyszerűbb dolgozók közt a szemtől-szembe történő veszekedés a jellemző, képzettebb munkavállalók meg nagyon udvariasak szemtől-szembe azzal is, akit a háta mögött fúrnak.
El kell fogadni azt, hogy a munkahely nem barátok gyülekezete, ahol emberek érdekei ütköznek, ott pedig tapossák a másikat.
Nem tudom miért tarod egészségtelennek ha egy pár egy helyen dolgozik. Semmivel sem rosszabb mint 30 nővel egy rakáson.
Én a férjemet is munkahelyen ismertem meg, és most is lassan 6 éve egy melóhelyen dolgozunk. Más-más munkakörben de egy helyen. Nincs ezzel semmi baj, ha tisztábban van az ember, hogy munkahelyen van, és nem a hálószobában.
Engem az is meglep, hogy a párod szerint jobb ha nem mész, mert sok nő van, és veszekedni fogsz. Lehet ismer téged??? Lehet azért nem akarja, mert tényleg egy veszekedős vagy, és őt is kellemetlen helyzetbe hoznád??
Mert az bizony elég ciki, ha az egyiknek állandóan szégyenkezni kéne a másik miatt, mert mindig mindenkivel veszekszik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!