Melyik Magyar kamionos cégnél lehet alapból 450 ezer nettót megkeresni?
20-asnak: az ilyen hozzád hasonló férgeket kötöznék bele egy kamionba, úgy, hogy a családja megélhetése függjön tőle, aztán amikor már éhen pusztultatok teljes egészében, mert olyan "észlény" vagy, akkor megadhatnád magadnak a kegyelemdöfést...
Remélem apuci fizette neked a kis papírkáidat, amivel boldogulsz majd az életben...kis sz.rházi.
Elmondom az okoskodó idiótának a következőket:
1.Nincs német Waberer's."WABERER`S Deutschland München" GmbH(Értékesítéssel foglalkozó kirendeltség), keresnek sofőrt?Láttál német rendszámos Waberer's-es kocsikat? Miért is keresnének?Van itthon jó kis olcsó magyar munkaerő, miért is menne ki németbe ?
2.Miért nem fizetik meg eléggé ezt a foglalkozást?
Régen mennyit keresett egy kamionsofőr édes bogárkám?Többet mint bárki más, akkor miért is lehetett ez kifizetődő egy sofőrnek, most miért nem?
3.Te mit dolgozol hogy osztod itt az észt?hogy kamionos logika bla bla
Szerinted ez a meló abból áll hogy egy sinen nem jöhet ki eléd senki , nincs felelősség, semmi magány.
Az utat sem kell figyelni.
Ha egy pillanatra is nem az utat nézed meg van a baj.
Akármi kisodródhat neked mehet.
Lehet benn hibázni de ha hibázol az csak nagy baj lehet.
Öntödei munkás hol keres 450-et nettó?
az orvos hol keres 450-et nettó?
egy kamionos fia
32: nem vagyok kamionos, még csak sofőr sem, de ettől függetlenül megvan az E jogosítványom is. Egyszerűen csak idegesítenek az ilyen kis majmok, akik ilyen stílusban hordják le a dolgozó embereket itt.
A te szellemi színvonaladról meg jobb nem beszélni...
De meséld már el, miért is tartod magad olyan nagyra?
Dolgoztál már valaha 1 napot is?
Balogh98: utánaolvastál az előzményeknek, mit írtam, meg miért, vagy csak szimplán idejöttél levezetni az aznapi sérelmeidet?
Valószínű, egy E kategóriás jogsival sosem ültem még kamionban, igaz?
Meg még csak nem is próbáltam...
Te sem gondolhatod ezt komolyan.
De gondolom te ezt jól tudod, mit hol lehet megkeresni 16 éves korodban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!