Melyik Magyar kamionos cégnél lehet alapból 450 ezer nettót megkeresni?
Én csak román céget tudok, akinek a székhelye Hollandiában van...Az ismerősöm lazán megkeres 400.000-t... kézbe !!!
-persze, átváltva-
"nagyon fárasztó, kizsigerelő a munka"
ühüm
mindjárt megszakad a szívem
max unalmas és ezért fárasztó
még ha egy öntödei munkás mondaná ezt vagy egy vájár (akik szintén nem keresnek 450et nettó) vagy egy ORVOS
Hu, barátom 12-es válaszoló! Kérdezz csak meg egy kamionost, hogy fárasztó-e vagy kizsigerelő-e? Szerinted nem?
Mész 40 tonnávval és keresed a címeket, azt se tudod elférsz-e a szűk utakon, a családod 20 napja nem láttad,...a rakományt lerögzítetted...a megbízó üvölt a füledbe telefonon....szakad rólad a víz, lehet kirúgnak úgy, hogy ingyen dolgoztál...csak az alap bért utalják...
15 óra munka után nem találsz parkolót...sresszelsz...hogy ha rendőr megállít, otthagyod az egész havi fizetésed...stb. Még sorolhatnám!!
szabálytalanságokból és a szervezetlenségből adódó stresszre érted hogy kizsigerel? dolgozz mást, de még mindig nem értem hol van az a hozzáadott érték a munkádban ami miatt neked 450 nettót kellene keresned ebben a jelenlegi gazdasági-politikai környezetben
miért nem mész ki ausztriába, németországba a wabererhez? ott megvan a 2000 euro simán egy hónapban és a stressz is kevesebb
De ott...
Ha ennyire vagy kepben kamionozasbol nem ertem hogy akarsz penzt keresni
WABERER`S Deutschland GmbH, München
Ennyit segitek
Tobbet nem mondhatok
"Mész 40 tonnávval"
Azt a motor viszi, nem te... észlény.
Amúgy meg már így is elég sokat keresenek, kamiont vezetni minden hülye tud. Magyarországon egy egyetemi tanár nem keres ennyi pénzt, aki évtizedekekig tanult, kutatott és nemzetközileg elismert szakemberré vált. De egy ostoba kamionosnak, aki valahogy leérettségizett aztán elment egy olyan munkát végezni, amit néhány kivétellel mindenki meg tudna csinálni, annak jár, ugye? Hát te nagyon hülye vagy apám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!