Egy 21 éves fiatal srác, mire fel nem engedhet meg olyan hangnemet a csoportvezetőjével, amilyet akar?
2 hete vagyok a helyi gyárban kezdőként, azonban amennyire dicsérték, úgy olyan sz*r minden, szó szerint.
Konkrétan stopperrel mérik az emberek idejét, ott állnak felette, és ha nem az elvárt szintet hozzá, akkor már levonások meg ilyenek vannak.
Egy kis csaj odajött, utána pár nappal, egy éjszakást bírt, utána többet nem is jött, mert kicsinálják az embert, és folyamatosan ideges mindenki, ezáltal egymáson próbálják leverni.
Ma odajött a csávó aki a műszakom vezetője, és mondta hogy kapcsoljak rá fele, mert nincsen megelégedve, és ez nagyon nem tetszik neki.
Leraktam a dobozt a kezemből, megmondtam neki hogy nekem meg az nem tetszik amit csináltok, idézem "Veszitek fel az embereket, ma is legalább 10-et ha nem láttam akkor rossz a szemem, abba nem gondoltok bele hogy ahelyett hogy folyamatosan az újakból próbáltok válogatni, inkább emberségesebb módon kéne viselkedni, nem kicsinálni a dolgozókat, némelyik úgy megy el innen hogy a csarnok felében sem volt, akkor miről beszélünk?"
Ő hümmögött, meg másra hárított, majd mondta, egyezzünk meg abban, amit fent javasoltam, én pedig kikötöttem neki hogy pontosan nektek kell átgondolni ezt az egészet, ha továbbra is idejöttök hozzám, meg figyelitek a kabinból ahogy dolgozunk, inkább jobb ha hozod a leszámolási papíromat. Mert egy ilyen moslék helyen nem fogom magamat törni.
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!