Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Alkalmatlan lehetek az adott...

Alkalmatlan lehetek az adott munkakörre?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Egy kérdéssel fordulnék azokhoz akik tudnak segíteni.

Fel fognak venni a JABIL tiszaújvárosi üzemébe, mint beültető gép kezelőt, viszont oda kell vérvételi lap is. Meg is történt a vérvétel, viszont a májfunkcióra érdekes dolgot mutatott, 3 adat magasabb minta megengedett, 2 csak éppen, a 3. +36-al... Megmutattam a háziorvosomnak, aki mondta, így nem biztos, hogy alkalmas leszek. Nem iszok alkoholt, őszintén fogalmam sincs mitől lehet. Kérdésem az lenne, hogy ezért tényleg alkalmatlan lehetek?

2014. ápr. 29. 14:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem is van egy kisebb máj eltérésem, soha nem ittam stb., végül kiderült, hogy nekem a gilbert kór miatt van. Az nem betegség, de jobban kell figyelni magunkra, pl. nem biztos, hogy jó dolog éjszaka dolgozni, vagy épp a 3 műszak stb. Mondjuk én nem veszem komolyan ezt a dolgot, én még csak be se sárgulok semmitől se, szóval nem tudom, lehet a dokid is azért fogalmazott úgy ahogy.
2014. ápr. 29. 14:26
 2/4 anonim ***** válasza:

A háziorvosoknak nem jó azt olvasni ha valami nincs rendben, ezt kötelesek megmondani neked, attól hogy most bizonyos érték fölé került az adott szint, attól még hogyne dolgozhatnál.

Elmondom neked egy ilyen gyárba, előny ha nem szedsz gyógyszert, nem vagy tartósan beteg, nincsen allergiád

Szemednek kell rendbe lenni, szóval ilyen általános vizsgálatok.

El ne hidd hogy gépkezelő révén olyan komoly munka lenne, csak azért mégis szeretnek tisztában lenni azzal hogy ki mennyire strapálható, mert általában olyan kapja a munkát, aki nem szorul táppénzre.

2014. ápr. 29. 14:28
 3/4 anonim ***** válasza:

Ez csak akkor kizáró ok, ha olyan helyen vállal az ember munkát, ahol az egészséget kis mértékben ugyan, de mégis károsító anyagokkal dolgoznak. Ha a májértéked nem jó, és folyamatosan a májadat károsító gőzbe stb állnál, akkor nem vesznek fel, mert nem tehetik kockára az életedet.

Pl. egy tüdőbeteget nem vesznek fel fényező munkára. Egészségileg alkalmatlan. Szerintem nálad ilyesmi a Jabil-nál nem lesz. Ne aggódj.

Ha viszont ezért mégse vesznek fel, akkor örülj, mert előbb utóbb ott betegednél meg.

2014. ápr. 29. 14:43
 4/4 anonim ***** válasza:
A Jabilnál milyen károsodásnak lehet kitéve a munkaerő?
2014. ápr. 29. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!