Aki alkalmatlan a munkára az miből éljen?
Így hirtelen nem jut eszembe egy munkahely sem ahol ne lenne hajtás, vagy ahol normálisak lennének a kollegák, munkáltatók...
De azt hiszem valamiből muszáj megélni. Viszont azzal egyetértek,hogy az egész életünk nagyjából ebből áll. Dolgozni a semmiért. Aztán megdögleni. Modern rabszolgaságnak nevezik....:) Én sem látom a kiutat ebből. Nincs túl sok értelme az életnek. Vállalkozó szívesen lennék de ahhoz is kell egy induló tőke. Na meg azért ott sem mindegy milyen az ember, hogy tesz meg mindent az üzletért, azért ott is kell dolgozni.Sokszor abban több a stressz szerintem, legalább is ahogy hallottam ismerősöktől.
Mire jó az hogy állandóan gürizni az éhbérért? Semmire nem jó csak egyes hatalmi embereknek, akik belőlünk élnek meg.:D Ez a szomorú igazság.
Hasonló cipőben jártam, kivéve az öngyilkossági gondolatokat. Ételfutárként dolgoztam, amikor az egyik megrendelőmmel 2 órán át beszélgettünk munka után. Ráébresztett, hogy van más módja az életnek és az élet igenis jó és élményekben gazdag.
Ő egy sikeres MLM szakember és szép lassan komótosan belevezetett az MLM rejtelmeibe. Az MLM az, amire a sok okostojás azt mondja, hogy piramis meg pilótajáték és be kell szervezni embereket. Annyit hozzáfűznék ehhez, hogy a pilótajáték illegális és tényleg be kell szervezni embereket, az MLM pedig manapság a leggyorsabban fejlődő kereskedelmi forma és nem kell beszervezni senkit. Amerikában diplomázni is lehet belőle. Ha van a közeledben olyan ember, aki dolgozik valamelyik nagy múltú MLM cégnél, akkor keresd meg! Az én életem gyökeresen megváltozott! Én egyébként Szigetszentmiklóson lakom, ha esetleg itt laksz a közelben, szívesen segítek rendbe tenni az életed. A saját tempódban haladhatsz, itt te vagy a saját magad főnöke. Egyébként pont ez benne a legnehezebb. Nincs aki hajtson! Érdekes, de tényleg nehéz rávenned magad a munkára, ha nincs aki kirúgjon. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!