Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Közel a harminchoz döntöttem:...

Közel a harminchoz döntöttem: elhagynám eddigi irodai munkámat és szakács akarok lenni! Feltétlenül kell a végzettség hozzá?

Figyelt kérdés

Nem akarok valami vidéki sutyerák tanfolyamon burgonyás zöldbabfőzeléket és lisztes sűrítést tanulni, engem a modern főzéstechnika érdekel, a fine dining.

Külföldön volt szerencsém korábban szakácskodni, de onnan hazajöttem családi okok miatt, tehát a gyakorlat adott.

Hol kezdjem el?



2014. ápr. 25. 19:59
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

nem gondoljátok, hogy a papír nem minden esetben kell?

miért arcoskodás az, ha valaki olyan szinten tud főzni, ami túlmutat a krumplifőzeléken és a rántott levesen???

2014. máj. 24. 22:08
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Végig kell járnod a ranglétrát, és sajnos az alulról kezdődik. Bár nem kell minden posztra "papír", a Te céljaid eléréséhez alapvető dolog. Egy pizzaszakács, egy konyhai kisegítő, vagy a vegyesbolti eladó végzettségű nagymama, aki a húselőkészítőben zsörtölődik egész nap, nem rendelkeznek a papírral, nincs is meg bennük az alázat a szakma iránt, és a legalapvetőbb dolgokhoz nem értenek. Egy besamel megfőzése, vagy egy Somlói összerakása sem megy nekik, mert nem tanulták. Nem is álmodoznak a fine dinig-ról...

Egy szakács :)

2014. máj. 25. 10:18
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!