Ahhoz hogy saját kis kifőzdét nyissak, ahol saját cukrász terméket is árulnék /desszertre gondolok/ ahhoz szükséges pl OKJ-s szakács ÉS cukrász végzettség?
Minden nap van egy ilyen kérdés:)
Ez a jogszabály:
A lényege, hogy ha szakács vagy csinálhatsz természetesen desszerteket is :) Ha viszont nincs végzettséged, akkor csak büfé jellegű termékeket csinálhatsz, vagy alkalmazol egy szakácsot vagy cukrászt akinek megvan a papírja.
kifozde=/=cukraszda...
mas besorolas,mas feltetelek(raktarozas,hutes,satobbi)
es igen,"papir"fuggo.
kell valaki,aki alairja hivatalosan az "etlapot" es az "anyagkalkulaciot" es ezert felelossegre vonhato.
de ha ennyire nem vagy kepben vele,akkor bele se kezdj.
menta34 válasza:
-Köszi szépen a választ!
Kifőzde=/=cukrászda
-Erre magamtól is rájöttem. Utolsó tanácsodra reagálva, lehet neked meg nem kéne "tanácsokat" írni, mert nem tűnsz egy őstehetségnek benne.
menta34 válasza:
Hát igen, a cukrász termékeken persze nem valami nagy ínyenc dolgokat értettem...egy somlóihoz is kell cukrász végzettség :-)? Hivatalosan belátom, hogy elvileg igen...
Akkor minden étterem, ahol lehet desszertet venni ott van egy "hivatalos" cukrász is? Fura, de persze elfogadom ha igaz...
menta34 válasza:
Bocsi, tiszta hülye vagyok...nem tudom hogyan sikerült félreolvasni :-). Bocsi, és köszi szépen a segítséget!!!
:-) Szép napot neked!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!