Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ti mit tennétek? Ezt hogyan...

Ti mit tennétek? Ezt hogyan lehet megoldani, kibírhatatlan.

Figyelt kérdés
Már majdnem egy éve új kollégánk van. 3-an vagyunk egy szobában. Ha nem ő áll a központban, vagy szólunk neki, hogy légyszi ezt csináld meg előbb rögtön fut a főnökünkhöz, hogy mi rosszul bánunk vele. Kb 1 hete felment a nagyfőnökhöz is panaszkodni. Nem tudom, eddig soha egy kollégának sem volt baja velünk. A mai nap azonban közölték, hogy miattunk el akar menni az új kollegina, de nem hagyják elmenni. Grafológust hívnak, hogy ki nem bír közösségben dolgozni. Szerintetek ez normális? Ja és annyit, hogy én 18 éve ott dolgozok annál a cégnél, soha senkivel nem volt bajom mindenkivel mindig jól kijöttem. Szerintetek most mit tegyek? Velem lehet a baj?
2014. ápr. 22. 17:17
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
A végeredmény: Megírtuk a grafológiát, ami azt mutatta mindannyiunk tud csapatban dolgozni. Az új kolléganő benyalt a nagyfőnöknek, egy hete kirúgtak. A másik kolléganőmet rá 2 napra elküldték a közvetlen főnököm pedig ma repült...
2014. júl. 9. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!