Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért mondják azt sokan, hogy...

Miért mondják azt sokan, hogy egy női főnök sokkal rosszabb, mint egy férfi? Ez igaz?

Figyelt kérdés

Sokszor hallottam már ezt, és sok magyarázatot is hallottam. Pl valaki azt mondta, hogy azért rosszabb, mert a többi női alkalmazottat vetélytársként kezelik, vagy hasonlók.

Nem akarom mind leírni, de ennek az állításnak (persze tisztelet a kivételnek) van némi igazságalapja? Mert nem 1 embertől hallottam már ezt, és kíváncsi lettem.

Mit gondoltok? Mik a tapasztalataitok?

2014. ápr. 19. 20:56
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, most olvastam el a többi hsz-t. Kedves 18-as válaszoló, én most pont abban a helyzetben vagyok, egy olyan női főnökkel, mint amit leírtál :(
2014. ápr. 29. 11:56
 22/25 anonim ***** válasza:
94%

A szakmai gyakorlatom elvégzésekor nő volt a főnököm. Türelmes volt, megértő, precíz, határozott és nagyon jól esett mikor megdicsért és nem beszélt úgy velünk, mint a kutyákkal.

Most férfi főnököm van és a belünket is ki akarja taposni belőlünk. Nagyon nagy a stressz.

2014. máj. 2. 13:20
 23/25 anonim ***** válasza:
Nálunk anya és apa is főnök ugyanannál a cégnél, nagyjából azonos beosztással. Anya jófej főnök, jól végzi a munkáját, szereti a beosztottjait, és ők is őt. A munkáját spám sem végzi rosszul, de úgy bánik a beosztottjaival, mintha a kutyái lennének, hirtelenharagú, és ordibál, mint egy büdös paraszt. Fujj.
2014. máj. 9. 21:27
 24/25 anonim ***** válasza:

Ez szerintem sem nemtől függ.

2 szállodában dolgoztam, csak női főnökök voltak és mindketten elviselhetetlenek voltak. Az egyik még tűrhető volt a másik meg úgy bánt mindenkivel mint a kutyával.

Mostani helyemen a női főnök teljesen normális.

2018. márc. 7. 17:19
 25/25 anonim ***** válasza:
Nekem a közvetlen főnököm nő volt a nagyfőnök férfi. Csinos lány voltam a női főnökeim irigyeltek a férfinak tetszettem. A női fonokeim hisztisek voltak a ferfi sosem jött ki a sodrából. Viszont a férfi főnököm a legnagyobb nyalogep és pletyka fészek volt, mert tudta hogy amíg a beosztottak egymást márjak ő csinálhatja az irodájában a nagy semmit mert kifele jól teljesítettünk. A munkáját a helyettesek végeztek el ő csak nyalt a felsovezetkoknek
2020. szept. 21. 10:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!