Átvehetek-e a munkahelyemen egy saját magam által írt tértivevényes levelet hivatalos tartalommal?
A helyzet: fel akarok mondani. Ennek formája: felmondólevél a vezetőnek. Na most a vezető azzal szórakozik, hogy nem hajlandó átvenni a felmondólevelet, hanem a titkárnka kell oda adni. CSakhogy a felmondás meg attól érvényes hogy a vezető elfogadta láttamozta. És hiába adom le a titkárnak, ha ő attól nem veszi át. Volt olyan munkatárs aki 3 hetet várt arra hogy mélóztassanak hivatalosan is átvenni a felmondást.
Na most én ezt nem játszom, hanem feladom tértivevényes levélben postán.
Csakhogy.
Én vagyok megbízva azzal hogy a postai küldeményeket átvegyem.Vagyis, én fogom átvenni a saját magam által írt felmondólevelet a postástól.
Ez így szabályos? Vagy mindegy ki veszi át ha az illetőnek van megbízása átvételi jogosultsága?
Utolso: kar a gozert, a kerdezo nagyon sotet. Nincs ott annyi esz hogy felmondjon akar igy akar ugy.
Milyen tanacsot akarsz meg hallani, dugd fel a fonokod seggebe a felmondasodat.
hát majdnem. ha a munkám megbecsültségét és értelmét nézzük akkor kb mintha utcát söpörnék.
középiskolai tanár és iskolatitkár vagyok egy alapítványi iskolában.
és ez miért jó? ez azért jó, mert ugyan egyetemi végzettségem van, de mivel ez alapítványi iskola így itt nem érvényes a közalk bértábla. így én keresek főállásúként havi 90 nettót.
ennyi esszel remelem csak az utcát soprod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!