Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Jól döntöttem, hogy nem...

Jól döntöttem, hogy nem fogadtam el ezt a Vodafone álláslehetőséget?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ma voltam a Vodafone call centeres toborzásán. 2 munkakörbe keresnek embereket. Ügyfélszolgálatos és behajtási csoporthoz.

3 hónapos tanfolyam, hetente vizsga (80% felett teljesíteni)

Nem lehet hiányozni, sem ott hagyni a tanfolyamot, mindkét esetben vissza kell fizetni a 200 ezres képzést. Igaz nem tudom, hogy ha valamelyik vizsga nem sikerül, ez akkor is érvényes-e.

Valamiért olyan nyomasztónak találtam az egész tájékoztatást, olyan műnek.

Az első szűrés még ott helybe megvolt, a másodikra is a héten került volna sor, ami egész napos elfoglaltságot jelentett. Teszt írás, csoportos foglalkozás és interjú.

A tájékoztatás (15 perc) után mindenki eldönthette, hogy ott marad-e, vagy nem.

Sokáig gondolkoztam, hogy belevágjak-e, de elég sok negatív dolgot is hallottam erről a munkáról, s meghátráltam.

Most kicsit lelkiismeret furdalásom van, hogy lehet egy jó munkalehetőséget baltáztam el, hisz manapság nem egyszerű egy biztos munkát találni.

Nektek mi a véleményetek az ilyen munkáról? Van tapasztalatotok, vagy hallottatok róla másoktól?

2014. febr. 18. 17:37
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

"tőlünk nagyon kevés ember lép ki a bánásmód miatt. ha a fizu miatt távozik, az sem a cég hibája, hanem a saját szorgalmának hiánya miatt történik."

Magyarul teljesítmény arányos a fizetés?

Ahány biztosítást kötsz, beszélsz le, azután kapsz fizetést.

2014. febr. 22. 15:48
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

van alapbér, és jutalék is. ha nem a kukid vered munkaidőben, hanem keményen dolgozol, akkor lesz normális fizud. ha nem így lenne, már nem melóznék ott :)

nekem jobban bejön ez a rendszer, mert nem azt mondják, h itt van 100 rugó minden hónapban, érd be ennyivel, hanem ha hajlandó vagy néha túlórázni, keményen odatenni magad, akkor majdnem ugyanannyit kapsz mint a feletteseid.

2014. febr. 23. 11:03
 13/15 anonim válasza:
De az mit jelent, hogy keményen odatenni magad? Értékesíteni vagy fenyegetni az embereket?
2014. jún. 23. 22:07
 14/15 anonim ***** válasza:

Azt jelenti a keményen való dolgozás egy call centerben, hogy változtatsz a hangszíneden és megpróbálsz szuggesztív lenni a telefonban és kifogásokat kezelsz perfekt módon, hogy akár egy olyan embernek is elad a terméket, akinek van belőle mondjuk már öt.

Hogy miért, mert mindenki szeretne megélni, az emberiség pedig így tudja fenntartani magát, ha egymást kihasználja...azt ne kérdezd miért..sajnos azért mert meglett teremtve a pénz.

A cserekereskedelemmel sokkal jobb volt az élet, vagy arany és az ezüsttel.

A pénz alapvetően nem rossz, de a gazdaságot csak úgy lehet irányítani ha szándékos infláció van generálva, továbbá agybutító reklámok mennek a tv-be.

2015. jan. 6. 01:01
 15/15 anonim válasza:
Több mint egy éve dolgozom a vodanal, nincs para. Nincs csókos. Az úgynevezett kisfőnökök segítenek, ahol csak tudnak. Beosztás tényleg necces, viszont igazíthato. Ha valami nagyon nem jön össze, az említett gonosz kisfőnök segít. :) Ajánlom!
2018. okt. 26. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!