Valaki ismeretlen számról hivogat. Hogyan deríthető ki
az illető kiléte?
Ha nem tudják megmondani, akkor adjanak azonnal egy másik számot, ingyen cseréljék ki. Ha nem akarják, akkor verd ki a balhét.
2013. aug. 1. 14:24
2/10 A kérdező kommentje:
az lesz mert hétvégén mindenképp bemegyek. de már arra is gondoltam, hogy valaki direkt kiderítette a számomat ilyen netes tudakozóból, bár nemtudom vodafonenál van-e olyan, és azóta zaklat..
Ha kérted, hogy titkos legyen az új szám, akkor azt nem adja meg a tudakozó. Legalábbis nekem T-mobile-nál így van.
2013. aug. 1. 14:37
4/10 A kérdező kommentje:
rákerestem neten vodafone tudakozóban a nevemre és nem ad ki telefonszámot, még csak simán a vezetéknevemre se úgyhogy nemértem... ezekszerint rosszakaró nemlehet, csak vmi beteg személy... gondolkodtam h zseb-telefon de nemhiszem, mert előbb utóbb feltűnne neki h halóznak a telefonba...legutóbb mikor megelégelte, h hivott odatettem a kutyus szájához a telefont :D had élvezkedjen a perverz disznó.. .:D de amúgy nekem az a fura h semmi háttérzaj nincs, tehát tényleg síri csend...valószínű újtípusú telefon amiben van külön zajtalanítás lehetőség.. mint pl nekem S3.. és kipróbáltuk h felhivtam zajtalanitás bekapcsolással a párom, és kihangositott és akkor is siri csend volt.. de ha a zajtalanitást kikapcsoltam és ugy hivtam fel akkor hallani lehetett susogást...
úgyhogy fene se tudja..
ja és vmiért ismeretlen számot nem lehet kihangositani a telefonnal xD
Ha nagyon zavar, akkor mond meg neki, ha még egyszer hív, hogy ne hívjon többet, mert feljelented zaklatásért. És ha ezek után is hívna, akkor jelentsd is fel simán. ;)
2013. aug. 1. 20:51
A központba a T-mobilnál meg a többi szolgáltatonál is akár privát a szám akár ismeretlen nekik az rögzül hogy honnét jött a hivás kitől kinek sőt szerintem a sim kártya gps-helyét is megtudják mondani Most már csak az a kérdés hogy ezeket az alternativákat felhasználják egyszerű személyeknél vagy csak ha valami komolyabb dolgorol van szó .
2013. aug. 2. 00:20
7/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, hát remélem vmi használható információt azért kiad a szolgáltató...
Kiderült azóta valaim? :D
2013. aug. 22. 18:39
Az egyik barátnőm full ugyanígy járt, szintén Vodánál :D Ő számhordozással átment hozzájuk másik szolgáltatónál és ugyanez volt, hogy vadiújnak mondható volt a sim kártyája és már hívogatta valami kis b*zi rejtett számról...
2013. aug. 22. 19:08
A Vodafone sajnos semmit nem adhat ki neked a bejövő hívásaidról, viszont feljelentést tehetsz, és a rendőrségnek kiadják az információt.
2013. szept. 2. 20:08
Kapcsolódó kérdések: