Kamionosok! Mi a véleményetek a Wáberer's cégről? Igaz, hogy idén kapnak 500 új Daf460-as vontatót?
Én pontos információval tudok neked szolgálni mert ott dolgozok.
1.A véleményem a cégről?viszonylag korrektek.
2.jól fizet ,én már 12 éve nálluk vagyok az én fizetéesm 250 000-300000ft.A kezdöké 100000-200000ft-ig terjed.
3.400 000 ft itt sofőrök közül nem keres senki.
1-es. köszi! Értem, akkor 3.400.000 Ft-ot nem keres senki?
Ennyit esetleg a rochildok keresnek!
Szerintem fizetés szempontjából nagyon korrekt cég. Minden hónap 10.-én a számlámon van a fizetésem.
Azzal viszont nem értek egyet, hogy kezdőként 100 ezer Ft a fizetés. 2011-től vagyok a cégnél és kezdő koromban is 200 ezer felett volt a fizetésem. (Mondjuk úgy hamar kijön a 100 ezres fizetés, ha hibázol valamit, pl. nem a kijelölt kútnál tankolsz)
Az egyik legjobb cég. A kamionok hibátlan állapotúak, jó gumikkal, kiváló szervíz hálózattal (pl. ha defektet kapsz, akkor nem neked kell sz*pnod a 80-90 kilós kerék cseréjével, hanem egy telefon és már jönnek is kicserélni)
Valóban jönnek új Dafok. a CF-ek egy része már meg is érkezett.
Mégegy: az AETR-t valóban be tudod tartani. Nem kell túlvezetned a főnök utasítására, mint pl. a kisebb cégeknél.
Tudtommal bármikor lehet jelentkezni sofőrnek, és majd visszaszólnak, hogy mikortól kezdhetsz a tanulójáraton (persze csak akkor, ha minden feltételnek megfelelsz: CE kategória, GKI, útlevél, 21 év, meg a gyakorlati részen egy "rampára tolatás") kb. 1-2 héten belül szólnak, az egyik tanulóm azt mondta, hogy neki 3 nappal a jelentkezés után már vissza is szóltak.
Általában anglia, lengyel o. német o, spanyol o., francia... minden felé amerre mondják :D
A cégnél egyedül az a "szar", hogy a hazajárás nagyon bizonytalan, nem lehet előre tudni, meddig tartanak kint. kb.4 hét szokott lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!