Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nektek mi a szakmatok?

Nektek mi a szakmatok?

Figyelt kérdés
Lassan dontenem kellene,mi legyek "ha nagy leszek",de fogalmam nincs.Azert kerdeztem,mert hatha tudok innen otleteket meriteni :)
2014. febr. 14. 22:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Fiú, vagy lány? Milyen beállítottságú vagy? Humán, reál? Elméleti, vagy gyakorlati területeken mozogsz otthonosabban?
2014. febr. 14. 22:35
 2/4 Sowilo ***** válasza:

Jól fizető szakma a lakatos, a villanyszerelő, és a szobafestő. Az utóbbit egy ismerősöm révén is meg tudom erősíteni. Szokták még a hegesztőt mondani, viszont annak külföldön van csak értelme, vagy Pesten.

Én vendéglátásban tevékenykedek. Azt mondom, a szakács, a cukrász, és a pincér egyaránt jó választás. Csak jól kell csinálni. Az ilyen "xy menedzser" szakokat kerüld el messzire, sehova nem fogsz azokkal kelleni.

Valamit még akartam... ha eszembe jut leírom.

2014. febr. 14. 22:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Informatikatanár, programozó (okj), rendszergazda (okj).
2014. febr. 15. 00:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Gyógypedagógiai asszisztens vagyok.
2014. febr. 15. 01:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!