Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Melyek azok a munkák, ahol...

Melyek azok a munkák, ahol néha-néha el kell menni különféle munkahelyi dolgok miatt minimum 3 hétre?

Figyelt kérdés

Mivel én még nem dolgozhatok, kiskorú vagyok, ezért nem is nagyon tudok olyan munkát, ahol a család valamelyik tagja huzamosabb időre elmegy.

Én egy történethez gyűjtök ötleteket: szóval, leginkább női munkák érdekelnek, amik egy normális háztartásbeli anyukánál elvárható. Például, hogy kamionos, az ki van zárva! Viszont egy kedves üzletasszony, aki elmegy otthonról valamiféle megbeszélésre az ország másik részébe, az már sokkal jobb.

Amerikai háztartásról van szó!

Milyen munkák vannak?

2014. febr. 8. 20:45
 1/2 anonim válasza:

Valamiféle elég összetett termék helyszíni telepítése.

Egy barátom rendszertelen időközönként nem, hogy az ország, de Európa más pontjaira utazik változó időtartamokra. Kommunikációs alközpontokat telepít.

Más ismerősöm pedig a hegyközségeket (bortermelő szőlők központi nyilvántartó hivatala) járja és ott telepít ültetvény nyilvántartásokat.

Általában; ha valami olyat állít elő, aminek az üzembe helyezése fokozott szakértelmet igényel.

De lehet ilyen munka a régészé vagy a restaurátoré is. Egy barátom lánya restaurátor. Ha kap valami érdekes munkát, akkor elutazik 2-3-4 hónapra is, egyébként meg a rendes munkahelyén, a múzeumban van és naponta hazakocog bevásárlás után.

Ilyen munkákat keresel?

2014. febr. 26. 23:57
 2/2 anonim ***** válasza:
tudós, termékbemutató, álruhás ellenőr/ tesztelő izéke, régészet, feltaláló, tapasztalatgyűjtés/mások hogy csinálják körút, előadástartás v megnézés
2014. febr. 27. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!