Aegon biztosítónál pályakezdőként? Érdemes belevágni?
Figyelt kérdés
Pályakezdő vagyok, mai nap voltam náluk állás interjún! Teljes körű képzés lenne ingyen, és náluk dolgozhatnék! még sosem csináltam ilyet!
Kinek mi a tapasztalata, megéri elkezdeni?
2014. jan. 29. 21:52
1/3 anonim válasza:
Megpróbálhatod. De nem ártana megkérdezni, hogy a képzés után milyen munkakörben akarnak alkalmazni?
Egy ismerős fiatalnak azt mondták, hogy adminisztratív munkakörbe. A képzés után derült ki, hogy nem az irodában foglalkoztatnák, hanem ügynökösködni kellene jutalékos rendszerben. Ezt nem vállalta.
2/3 anonim válasza:
Na igen én is így jártam. A tanfolyam előtt azt mondták, hogy a meglévő ügyfelekkel való kapcsolattartás lenne a feladatom utána meg kiderült, hogy az csak beetetés volt, ügynökösködni kell, a meglévő ügyfelek meg pl. szülőket jelentettek akik kötöttek baleset biztosítást a gyereknek, nekik kellett volna más dolgokat is eladni. :(
3/3 anonim válasza:
Azt igyekezz a legalaposabban megtudni, hogy mennyibe is fog neked kerülni az "ingyen" tanfolyam. Mit és mennyi ideig várnak majd el cserében. Azt sem árt megtudni (nem fog könnyen menni), hogy a skatulya, ahová betumuckolnak tanfolyam után merre enged kitörési pontot. Lehet belőle tovább lépni (cégen belül) vagy életfogytig rád záródik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!