Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Teljesen tönkremegyek. Mit...

Teljesen tönkremegyek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A munkahelyem a csőd szélén van,augusztus óta már több embert elküldtek. Állandóan attól rettegek, hogy én leszek a következő, de ha nem elküldenek, akkor is előbb-utóbb, csak idő kérdése, vége a cégnek. Az idei karácsony mondhatni szörnyű volt.

Június óta padlón vagyok párkapcsolat terén is, nem tudok helyre jönni. Állandóan görcsben vagyok, már nevetni sem tudok. Édesanyámmal lakom, de a kettőnk fizetése így is nagyon kevés, hát még úgy, ha én munkanélkülivé válok.Éjszaka rémálmok gyötörnek, de olyan szinten, hogy már sokszor jobbnak látom nem is aludni. Az aktuális gondjaim mellett az álmomban még megjelennek a régi fájó dolgok is és ezek így együtt, a valóságosnál még rosszabb, torz képet festve mégjobban tönkretesznek. Amikor az álomból felébredek, sokszor órákig ezeknek a hatása alatt vagyok, mintha nem tudnék "kijózanodni" és egyre nyomorultabbá teszik a napjaimat.

2014. jan. 13. 18:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Jól írják az előzőek.

Sajnos van ilyen, hogy még a múlt démonjai is visszatérnek, a lezáratlan dolgok később is sok szenvedést okozhatnak. Próbáld meg magadban lezárni ezeket, tedd rendbe a fejedben mindet.

Ne foglalkozz azzal hogy tönkre megy a cég, találhatsz még azonkívül is munkát. Sajnos nagyon sokan vannak ennél is rosszabb helyzetben. Ne görcsölj, változtastd meg a felfogásod magadban. Pozitívan kell hozzáálni, és csak erre figyelni, különben csak rosszabb. Próbáld megtalálni azokat a dolgokat amik erőt adnak.

2014. jan. 13. 19:26
 12/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Önéletrajzokat már elküldtem egy jópárat, és mondanom sem kell, ahol kérték, nem jelöltem meg álomfizetést sem, sem pedig túl magas igényeket. Abban igazatok van, hogy mivel vidéken élek, a lehetőségek korlátozottabbak. Sajnos viszont csak olyan munkahelyre tudok pályázni, ami elérhető távolságban van a lakhelyemtől, ugyanis lakbért nem tudnék fizteni sehol.

2014. jan. 13. 19:34
 13/13 anonim ***** válasza:

Én nem értelek :D

Ha már tavaly augusztus óta tudod mi van miért nem kezdesz átnyergelni más melóhelyre?

Ha tudom hogy el fogok esni akkor próbálok leülni vagy megtámaszkodni nem?

A problémáidat senki más nem fogja megoldani helyetted, ne válj áldozattá, mert úgy jársz mint ez itt:

http://www.youtube.com/watch?v=eedeA5RyCSk

2014. jan. 13. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!