Teljesen tönkremegyek. Mit tegyek?
A munkahelyem a csőd szélén van,augusztus óta már több embert elküldtek. Állandóan attól rettegek, hogy én leszek a következő, de ha nem elküldenek, akkor is előbb-utóbb, csak idő kérdése, vége a cégnek. Az idei karácsony mondhatni szörnyű volt.
Június óta padlón vagyok párkapcsolat terén is, nem tudok helyre jönni. Állandóan görcsben vagyok, már nevetni sem tudok. Édesanyámmal lakom, de a kettőnk fizetése így is nagyon kevés, hát még úgy, ha én munkanélkülivé válok.Éjszaka rémálmok gyötörnek, de olyan szinten, hogy már sokszor jobbnak látom nem is aludni. Az aktuális gondjaim mellett az álmomban még megjelennek a régi fájó dolgok is és ezek így együtt, a valóságosnál még rosszabb, torz képet festve mégjobban tönkretesznek. Amikor az álomból felébredek, sokszor órákig ezeknek a hatása alatt vagyok, mintha nem tudnék "kijózanodni" és egyre nyomorultabbá teszik a napjaimat.
0-24-ben nézd az állásokat és csinálj egy jó önéletrajzot, kezdj el járni interjúkra.Ha elsőre nem jön össze akkor se add fel.Érdemes lenne felkeresned egy pszihológust.Tb fizeti, élj vele remek tanácsokat adhat.Nem tudsz azon változtatni ami biztosan eljön, ha már hónapokkal előte is roncs vagy, nem segítesz.Ez kihat az egész megjelenésedre talán egy interjún sem azt sugárzod majd amit elvárnának.
Nem tudom kistérségben vagy nagy városban élsz-e.Ha előbbi akkor vedd számba h talán másik városba kell majd dolgoznod, csak elsőre drámai a legtöbb változás.
Ha nagyobb városban élsz nagyobb eséllyel is találsz új munkát.
Ha az élet úgy hozza, hogy vége a munkádnak, akkor gondolj bele, talán azért lesz munkahelyváltásod h új embereket ismerj meg, ki tudja talán életed párjád!
Fel a fejjel.Az egzisztenciális válság szörnyű dolog, de meríts erőt abból h sokan mennek át rajta, és sokan állnak fel a padlóról.Nem felelsz még gyermekért hogy igazán rossz legyen.Sok szerencsét!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!