Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Új munkahely, tanácsok?

Új munkahely, tanácsok?

Figyelt kérdés

Kaptam egy új álláslehetőséget annál a cégnél ahol dolgozom (előléptetés)

Teljesen másik helyen más városban és más munkakör.

Nem kell fizikai munkát végeznem és több a fizu, de senkit se ismerek. Jó pár éve dolgoztam már ebben a munkakörben amit most ott hagyok és bevallom kicsit hezitálok, mert tipikusan az a fajta vagyok aki nem szereti a változást.

Kérdésem az lenne, hogy tudnátok valami tanácsot vagy tippet adni, hogy lehet átszokni új munkahelyre? Vagy maradjak a réginél? Azt is nagyon szeretem, de már kihoztam belőle a maximumot (ezért léptetnek elő)

2014. jan. 12. 09:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Átszokni...odamész, csinálod, a többi alakul magától. De a lehetőségeket nem szabad eldobni mert lehet nem lesz több.
2014. jan. 12. 10:11
 2/6 A kérdező kommentje:

Igen én is attól félek. :(

Köszönöm a választ, ment a zöld kéz!

2014. jan. 12. 10:49
 3/6 bumbi02 ***** válasza:
A sikeres embert az "Átlag embertől" nem feltétlen a képességei különbözteti meg, hanem hogy a sikeres mer kockáztatni, és néha feladni a kényelmét az előrehaladásért. A kérdés az, hogy inkább "stagnálsz" kényelmes közegben, vagy változtatsz, és előrejutsz.. (én az utóbbit javaslom)
2014. jan. 12. 11:40
 4/6 A kérdező kommentje:
Elvállalom ezt eldöntöttem csak nehéz döntés. Köszönöm a választ neked is!
2014. jan. 12. 12:22
 5/6 anonim ***** válasza:

Én is nehezen változtatok, de az eddigi tapasztalataim azt mutatják, hogy a változás a legtöbbször jó. Eleinte félek, izgulok, de a végén kiderül, hogy jobb az eredmény, mint a változás előtt.

Gondolj erre az új munkára úgy, hogy lehetőség a fejlődésre, és megmérettetheted magad más helyzetekben. Érdemes nyitottnak lenni és mindenkivel udvariasan beszélni, mert most esélyed van új, jó kapcsolatokra szert tenni. Esélyed van arra is, hogy ha lesznek akadályok, és azokat legyőzöd, akkor nagy mértékben növeld az önbizalmad. ;) Csak frissen, fiatalosan!

2014. jan. 12. 12:37
 6/6 A kérdező kommentje:
Megfogadom a tanácsod és a többiekét is és igyekszem helytállni csak holnap derül ki, hogy pontosan mit is mennyiért stb. Remélem összejön! :)
2014. jan. 12. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!