Kinek mekkora a fizetése nettó-ban mérve?
Mig otthon dolgoztam netto 300 ezer es 130 ezer kozott, napi 8-14 oraban, sokszor heti 1 szabadnappal, most kulfoldon 620-680 ezer napi 6 oraban, heti 5 nappal.
Vendeglatas.
Diákmunkásként dolgozom ezért csak 16% szja-t kell fizetnem, így 140nettót kapok 160 ledolgozott órára.
Villamosmérnökin tanulok.
Sajnálatos módon kihasználják a diákokat ez a meglepő hogy őket halálra dolgoztatják 2x annyi fizetésért mint a rendes álláskeresőt aki fele annyit sem kap. Azt kell mondjam ez az ország kihasználja a diákokat.
A Másik meg az hogy a vendéglátás turisztikában az ország kiemelkedő lehetne ha többet fordítana rá Uniós támogatásból Pályázatokból.
Azt kell mondjam a köztisztviselők az állam rabszolgái, őket kellene a legjobban megfizetni de ők mái napig szociálisan el vannak hanyagolva holott ők végzek az állam piszkos munkáit és mégis az állam a legsmucikabb hogy több embert vegyen fel vagy jobban megfizessem azokat akik 3-4 ember helyett dolgoznak. Én voltam ilyen munkában 2 éve akkor 10en ültünk egy irodában és most alig 3 ember végzi a volt 10 munkáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!