Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ezt csak én gondolom így?

Ezt csak én gondolom így?

Figyelt kérdés
Szóval 17 éves vagyok, és az éven érettségizek. Én úgy gondolom, hogy majd egyszer sokra viszem. Nem szeretnék nehéz fizikai munkát végezni, olyanra gondoltam, hogy irodába vagy valami cégnél szeretnék dolgozni. Nem azért, mert nem szeretek dolgozni. Ti ezt, hogy látjátok
2014. jan. 2. 20:53
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Okj-s szakra szeretnek menni multimediafejlesztonek. Az ket eves majd utana utazasszervezo, mert 23 eves korig ingyenes az okj-s. Igeny nyelvet is szeretnek tanulni, most nemetet tanulok, de nagyon nem megy. Meg nem is tetszik ezert erettsegi utan angolt fogok. Allitolag a multimediafejleszto szakkal tv-hez is lehet menni dolgozni es szerintem az mar egy nagyon jo munka. Hatha osszejon.:D Koszonom, hogy leirtatok es ilyen kedvesek voltatok. :D
2014. jan. 9. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!