Ezt csak én gondolom így?
17 évesen én is azt képzeltem, hogy sokra viszem, aztán érettségi után irodában kezdtem el dolgozni. Szépen alakult a karrierem mint irodakukac, jól kerestem, egészen addig, amíg azt nem mondtam, hogy tele a f......m az egésszel, ez egy betanított majmoknak való munka, hogy megfelelő sorrendben nyomogassam a gombokat. Felmondtam, összepakoltam a családot és elköltöztünk oda, ahol szintén egy irodában nyomogatom a gombokat a megfelelő sorrendben, de ha kilépek az ajtón, akkor pálmafákat látok, most télen is +15-17 fok van (Karácsony napján +20) és a hétvégén mezítláb fogunk kagylót gyűjteni a tengerparton.
Javaslom, hogy nézd meg a Hivatali patkányok című filmet.
Sajnos elég nehéz ma elhelyezkedni. Nem árt legalább egy angol középfok és szakirányú végzettség. Ha egyetemi nem is, de legalább egy jobb OKJ.
Ajánlom, hogy 1-szer próbálj szerencsét külföldön is, ha másért nem, akkor a nyelvtudásért.
Milyen tárgyak az erősségeid?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!