Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ezt csak én gondolom így?

Ezt csak én gondolom így?

Figyelt kérdés
Szóval 17 éves vagyok, és az éven érettségizek. Én úgy gondolom, hogy majd egyszer sokra viszem. Nem szeretnék nehéz fizikai munkát végezni, olyanra gondoltam, hogy irodába vagy valami cégnél szeretnék dolgozni. Nem azért, mert nem szeretek dolgozni. Ti ezt, hogy látjátok
2014. jan. 2. 20:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én meg úgy gondolom, hogy megfognak húzni az érettségin, már csak abból kiindúla, ahogy a kérdést feltetted...
2014. jan. 2. 21:25
 2/11 A kérdező kommentje:
Indokold meg, hogy miért gondolod így!
2014. jan. 2. 22:32
 3/11 anonim ***** válasza:
57%
Azért, mert felteszel egy kérdést, hogy 17 vagy, idén érettségizel és még sokra viszed, majd tőlünk azt várod ennyi infóból ismeretlenül mondjuk meg, hogy látjuk mi a te helyzetedet...milyen választ vártál? "jaj én is pont így gondolom, belőlled egy sikeres üzlet ember lesz" ilyesmit?
2014. jan. 2. 22:40
 4/11 A kérdező kommentje:
Felreertetted a kerdest. Ti is igy kepzelitek el a jovotoket?
2014. jan. 2. 22:57
 5/11 anonim ***** válasza:
Ígyse éretem, hogy milyen választ vársz, ha azt mondom igen, akkor mivan? Gondolom nem is pályaválasztási tanácsokat vársz, mert már így az éretségi kapujában biztos tudod, legalábbis tudnod kéne mit akarsz.
2014. jan. 2. 23:11
 6/11 A kérdező kommentje:
Erdekel, hogy ti hogy kepzelitek el a jovotoket. Ennyi az egesz. :)
2014. jan. 2. 23:36
 7/11 anonim ***** válasza:
Én már nem csak ábrándozok róla, hanem benne élek és én is irodában dolgozom, amit utálok. Nehogy azthidd, hogy ez könnyebb, mint némelyik fizikai munka abban is volt már részem nem is kevés, szóval tudom persze nem ugyan abban az értelemben, mert az testileg fáraszt ki, de néha esküszöm jobb lenne. Az hogy irodában akarsz dolgozni elég tág, mert azonbelül sokminden lehetsz, egyszerű asszisztens vagy admnisztrátortól kezdve könyvelő vagy miegymás. De ha tényleg kényelemre vágysz a munkában akkor most préseld ki magadból, ami benned van. Én is úgy voltam vele majd eltökörészek egy irodában, aztán persze alig találtam munkát, majd mikor elhelyezkedtem meg közel se kerestem annyit, mint amire vágytam (vagyis inkább annyit nem, amiből meglehet élni normálisan), szóval kénytelen voltam tovább képezni magam, most munka mellett szopok a tanulással is mert mikor volt rá lehetőségem, úgymond kényelmes keretek között tanulni, nem érdekelt eléggé. Szerintem sokan, ha egész életükben azt keresnék, mi az a munka, amit legszivesebben csinálnának se biztos, hogy megtalálnák, nemhogy elvárják ugyan ezt 10en évesektől, majdnem 0 tapasztalattal döntsék el mivel akarják tölteni a hátralévő életüket.
2014. jan. 3. 00:02
 8/11 anonim ***** válasza:

17 évesen én is azt képzeltem, hogy sokra viszem, aztán érettségi után irodában kezdtem el dolgozni. Szépen alakult a karrierem mint irodakukac, jól kerestem, egészen addig, amíg azt nem mondtam, hogy tele a f......m az egésszel, ez egy betanított majmoknak való munka, hogy megfelelő sorrendben nyomogassam a gombokat. Felmondtam, összepakoltam a családot és elköltöztünk oda, ahol szintén egy irodában nyomogatom a gombokat a megfelelő sorrendben, de ha kilépek az ajtón, akkor pálmafákat látok, most télen is +15-17 fok van (Karácsony napján +20) és a hétvégén mezítláb fogunk kagylót gyűjteni a tengerparton.

Javaslom, hogy nézd meg a Hivatali patkányok című filmet.

2014. jan. 3. 01:14
 9/11 anonim ***** válasza:

Sajnos elég nehéz ma elhelyezkedni. Nem árt legalább egy angol középfok és szakirányú végzettség. Ha egyetemi nem is, de legalább egy jobb OKJ.

Ajánlom, hogy 1-szer próbálj szerencsét külföldön is, ha másért nem, akkor a nyelvtudásért.

Milyen tárgyak az erősségeid?

2014. jan. 6. 19:58
 10/11 xeniah ***** válasza:
17 évesen előtted az élet, és valóban sokra viheted, de ez nagyrészt rajtad múlik. Ha csak "így gondolod", az nem elég, de ha meg is teszel mindent azért, hogy így legyen, akkor jó esélyed van, hogy megvalósíthasd a terveidet. Vedd komolyan a tanulást. Használd ki az időt, amíg fiatalabb vagy, próbálj meg legalább egy nyelvet jól elsajátítani, most még könnyebben fog az agyad.
2014. jan. 9. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!