Mivel én nem szoktam bliccelni, nincs velük különösebb bajom. Az mondjuk röhejes egy kicsit, hogy némelyik ellenőr a rendes emberekkel, gyerekekkel, idősebbekkel direkt kötekedik, láthatóan visszaél azzal, hogy megbüntetheti, leszállíthatja az embereket, a cigányokhoz és az egyéb söpredékhez meg már nem mer odamenni, mert be van sz@rva.
2014. jan. 1. 22:58
3/13 anonim válasza:
Mávosok rendesek és kedvesek, de bkv ellenőröknek már fel sem mutatom a bérletem mert folyton belekötnek hogy hamisítvány, vagy csak úgy szó nélkül megpróbálják kikapni a kezemből személyivel együtt, így csak akkor mutatom meg nekik ha körbeállnak.
2014. jan. 1. 23:20
4/13 anonim válasza:
Ha elkapnak és megbüntetnek akkor én voltam a hibás, ezért nem ítélem el őket, csak a munkájukat végzik.
Nyilván van aki tahón teszi, és van aki normálisan, előbbivel szerencsére még nem találkoztam.
A metró ellenőrök külön kategória, már nem azért mert bunkók lennének, hanem sokaknál ha egy darab csokipapírt mutatnál fel se állítana meg, gondolom szét unják az életüket ott :D
2014. jan. 1. 23:23
5/13 anonim válasza:
Nem fogok nekiállni kötekedni (amúgy is távol áll tőlem) de a MÁV-os """ellenőrök""" nem ellenőrök, úgyhogy nem is lehet "rendes meg kedves" MÁV-os ellenőr, hogy a 3.válaszoló szavaival éljek, ugyanis őket jegyvizsgálóknak hívják és GYÖKERESEN különbözik az ellenőri szakmától....
2014. jan. 2. 20:33
6/13 anonim válasza:
az egyik ellenőr múltkor levitte a lépcsőn a bőröndömet.kedves volt.:)
2014. jan. 3. 01:01
7/13 anonim válasza:
Levegőnek nézem őket, bérlet felmutat és csá.
2014. jan. 6. 21:48
8/13 anonim válasza:
a 2-es hozzászóló véleményéhez tenném hozz, hogy a c-betűsöknek valóban nem mernek beszólogatni, odamenni hozzájuk. Megerősíthetem, hogy ez így van, mert sokat utazom a 99-es járattal, ami félhivatalosan a 8. kerületi gettójárat (Vajda Péter utca, Magdolna utca, Orzcy út, Népszínház utca-Blaha) és azon érdekes módon sem az első ajtós felszállást nem vezették be, sem egy ellenőrt nem láttam még SOHA:)))
2014. jan. 6. 21:51
9/13 anonim válasza:
Vasúton is van ellenőr. Az egy dolog, hogy eddig nem láttál.
2014. ápr. 9. 21:18
10/13 anonim válasza:
Utolsó hozzászóló! Vasúton is van ellenőr?? Légy oly kedves és mondd már meg nekem, hogy neki mi a feladata...
A vonatkísérő személyzet közül senkit nem neveznek hivatalosan ellenőrnek. /De ha már itt tartunk; a vonatkísérő személyzetbe az alábbi munkakörök tartoznak bele: 1.:vezető jegyvizsgáló 2.:jegyvizsgáló 3.:vonali tolatásvezető 4.:vonali kocsirendező (utóbbi kettő csak tolt vonatnál). / Pontosan ezért is írtam azt, hogy az "ellenőr" a vonaton az nem ellenőr... Annyiból lehet ez igaz, hogy van egy eléggé új munkakör a MÁV-Startnál "Fedélzeti jegyellenőr" elnevezéssel, de őket elég ritkán látni és csak az elővárosi vonatforgalomban teljesítenek szolgálatot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!