Mit mondjak, amikor kérdezik, hogy milyen a munkám szeretem-e? Többi lent
Figyelt kérdés
Pár hónapja dolgozom itt, és eddig mindig azt mondtam, hogy jó, és meséltem kicsit róla, mi a munka konkrétan stb. De mostanában, amikor kérdezik, hogy szeretem-e, akkor megmondom, hogy nem ezt kerestem de ide vettek fel és kellett a munka, és csak átmenetileg tervezek itt lenni, nehéz és fárasztó, és ez nem lenne baj, ha meg lenne arányosan fizetve, de nincs. Őszinte vagyok kevésbé kellene annak lennem?2013. dec. 27. 22:24
1/5 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, túlzottan foglalkozom mások véleményével, pedig a legtöbbször csak udvariasságból kérdezik. Amikor munkahelyet váltottam, ugyanezt tettem én is, amit te. Most már úgy vagyok vele, aki őszintén kíváncsi rá, annak mesélek róla, úgy ahogy érzem, aki meg nem kíváncsi, annak a válasz is mindegy.
2/5 anonim válasza:
Csak udvariasságból kérdezik, nem nagyon érdekli őket igazából. Mondd, hogy nem rossz, aztán kész. :)
3/5 anonim válasza:
én sokszor nem tudom eldönteni ki az aki tényleg kíváncsi rá :/
4/5 A kérdező kommentje:
Akik kérdezték őket szerintem érdekelte is igazából, azért is mondtam el. Régebb óta nem látott barátokról van szó.
2013. dec. 27. 23:04
5/5 A kérdező kommentje:
Néha én sem tudom eldönteni néha, de pl ha részletesebben kérdezősködik róla, akkor feltételezem, hogy érdekli is a dolog. Ekkor beavatom az embert, persze megvan itt is, hogy kit. Akiben eleve nem igazán bizom, vagy akit csak felszinesen ismerek, azoknak nem mondok részleteket, csak sablonszöveget, mint: jó, egész jó, megszoktam, kicsit nehéz de teljesen rendben van stb.
2013. dec. 27. 23:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!