Autószerelő szakmám megvan. Még tanulok technikusnak De nem tudom mi lesz velem ha elvégzem az iskolát! MIT TEGYEK? SZERETEM AZ AUTÓKAT!
Én is autószerelőnek tanulok, igaz még csak az első évet járom.
Apám is autószerelő, Ő így kezdte:
Suli kész.
Keresett egy közelében lévő műhelyt, ahol dolgozott és tapasztalatot szerezett. Kb 15 évet dolgozott egy helyen.
Utánna nyitott egy saját műhelyt, itt a háznál, majd egy gumis műhelyt is.
Ehhez persze elég sok pénz kell és nagy befektetés, de ha tényleg jól szerelsz, kedves vagy az ügyfelekhez, akkor hamar visszajön a pénz.
Miután faterom saját vállalkozást indított 3-szor annyit keres.
Neked is valami tapasztalatot kell szerezned, hogy utánna tovább tudj lépni, és folyton fejlesztened kell a tudásod is.
Nekem szerencsére már így 15 évesen, mondhatni, megvan az állásom.
De csak akkor dolgozhatok ott, ha jól elvégzem a sulit és teljesen komolyan is gondolom.
Autószerelőnek tanultam, de nem szerettem egy helyben lenni. Letettem a hívatásos jogsit és elmentem kamionosnak. Azóta járom Európát, Portugáliától-Angliáig, már majdnem minden országban voltam.
Havi 350-400 ezer megvan, oszt jónapot!
Javaslom, kövesd a példámat!
autószerelőnek tanulsz? 15 évesen....
18 évesnek kell lenni vagy érettséginek kell meglenni,hogy elindulhass a szakmában
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!