Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Az éven holnap dolgozom...

Az éven holnap dolgozom utoljára a cégnél. Ez esetben adnátok-e valamit?

Figyelt kérdés

Szabadságolások vannak, stb, alig leszünk már bent, legközelebb január 3-án megyünk a legtöbben dolgozni. A főnökömnek szeretnék venni valami apró ajándékot, amivel megköszönném az eddigi munkát. Igazából nagyon sokat tett értem és bizalmat szavazott nekem, abszolút nem nyalásnak szánnám, hisz nincs okom rá, hanem egy egyszerű gesztusnak.

A kérdésem tehát az lenne hogy illik-e valami apróságot adni a főnöknek, mondjuk egy kísérőkártyával hogy Kellemes Ünnepeket?

2013. dec. 20. 18:25
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha valóban sokat tett érted, akkor igen.

Valami apróságot, pezsgőt, bonbont mellé a kártyát és ennyi. Én nem veszek a főnökömnek semmit mert nem érdemli azt meg, ő felvett engem de igazából tojik a fejemre mert külsős vagyok, és ő csak a fizetést adja, nem valami nagy pénz de legalább van.

Az ottani munkavezetőmnek én is vettem egy üveg pezsgőt mert ő jófej és kedves velünk, plusz a kollégákkal közösen szerveztünk egy karácsonyi bulit a műszaknak ami két ünnep közt lesz pont a műszakvezető szülinapján így megérdemli ezt is. Meg még kap mellé ajándékokat.

Meg ugye a kollégáimat is megleptem egy kis aprósággal.

2013. dec. 20. 18:33
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszodat, igazából attól tartok hogy kínosan érintené a dolog, nagyon sokat tett értem, csak félek mégis hogy rossz néven venné... én is egy apróságra gondoltam csak, 1000 forint értékbe kb.
2013. dec. 20. 18:35
 3/3 anonim válasza:
Én nem adnék semmit! A főnöknek kellene adni,neki dolgozol,ha valamit tesz érted azt nyílván azért teszi hogy jobban dolgozz,mert akkor neki is jobb lesz.Elég csak szóban megköszönni!
2013. dec. 29. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!