Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan kell NEM izgulni...

Hogyan kell NEM izgulni állásinterviewn?

Figyelt kérdés

Életemben párszor volt már nagy lehetőségem egy jobb életre, de ezek közül az interviewkon mindegyiken fennakadtam. Pedig jók a papírjaim, a tapasztalatom, de mindegyiknél ugyanazt mondják: túlságosan izgulok.

Nem tudom, hogyan küzdhetném ezt le. Ha egyszer olyan helyzetbe kerülök, több évnyi céltudatos munkával, hogy kvázi az egész hátralévő életemet jobbá tehetném, ha a beszélgetés a nagy nagy főnökkel sikerülne, akkor egyszerűen nem tudok nem izgulni. Izzad a kezem, kicsit hadarok (ezt tudatosan próbálom lassítani), megemelkedik a pulzusom, nehéz nyugton ülnöm..

Van valami trükkötök, ami bevált?

2013. dec. 19. 15:44
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak simán interjúnak nevezed, akkor nem tűnik olyan nagy dolognak.
2013. dec. 19. 15:49
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
hívd állásinterjúnak, az majd lenyugtat :D
2013. dec. 19. 16:02
 3/7 anonim ***** válasza:
Nos, ha normál helyzetben nem vagy ennyire izgulós, csak ilyenkor, akkor nyugodtan egyél meg 1-2 Hova drazsét. Növényi alapú nyugtatószer.
2013. dec. 19. 16:03
 4/7 anonim ***** válasza:

Miért interview? Ha ilyen vagy az állásinterjún, akkor nem csoda, hogy nem sikerül munkát kapni. Használj értelmes magyar szavakat, nem kell menőzni..

Az izgulásra rengeteg dolog van, mint pl. légzéstechnika. Nézz utána neten.

Egyébként az izgulás hozzátartozik a dologhoz, szerintem nem is nagyon veszik komlyan azt aki nem izgul. Ha akarod azt a munkát, tnyleg motivált vagy, akkor egyértelműen izgul az ember legalább egy kicsit. A laza vagyok, mindent tudok dolog az interjún nem biztos, hogy a legszimpatikusabb dolog.

2013. dec. 20. 11:12
 5/7 A kérdező kommentje:

Azért "interview", mert így szerepel a levélben, ez van szó szerint beleírva..

És nem, nem picit izgulok, ez nincs rendben, hanem nagyon, túlságosan is.

2013. dec. 20. 14:21
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Olyan céghez szeretnél menni aki azt írja a levélben, hogy állásinterview. Biztos, hogy ez egy jó cég?

Egyébként meg ha ennyire komoly menj orvoshoz, elküldhet terápiára vagy adhat nyugtatót.

2013. dec. 20. 22:15
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert a levélben úgy szerepel,attól az még interjú.
2013. dec. 22. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!