Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mely munkahelyek azok, ahol...

Mely munkahelyek azok, ahol nem olyan túl nehéz a tényleges munka?

Figyelt kérdés

Tehát nem azt mondom, hogy egész nap pirospacsizás megy, de nem kell megszakadni, meg rohamtempóban dolgozni.

Konkrét munkák érdekelnének, nem általános válaszok, mint irodai. Irodai és irodai munka között is van ugyanis különbség.

Tehát ahol nyugi van, nem hajtás. A fizetés lényegtelen.

2013. dec. 19. 11:21
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Egy rokonom informatikus és otthonról dolgozik már 3 éve ennél a cégnél van de a munkáját úgy végzi hogy 2 hétre adnak neki egy feladatot és ő azt megcsinálja 1 hét alatt de azt úgy hogy 1 nap dolgozik 8 órát kereken.Onnan tudom hogy ezen a nyáron voltam nála 2 hetet és mesélte meg akkor is a munkája 2 hetes feladat volt és ő azt elvégzte 9 nap alatt úgy hogy hétvégén nem dolgozott és tudom azt is hogy a fizetése fél millió forint felett van
2021. okt. 3. 11:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!