Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mely munkahelyek azok, ahol...

Mely munkahelyek azok, ahol nem olyan túl nehéz a tényleges munka?

Figyelt kérdés

Tehát nem azt mondom, hogy egész nap pirospacsizás megy, de nem kell megszakadni, meg rohamtempóban dolgozni.

Konkrét munkák érdekelnének, nem általános válaszok, mint irodai. Irodai és irodai munka között is van ugyanis különbség.

Tehát ahol nyugi van, nem hajtás. A fizetés lényegtelen.

2013. dec. 19. 11:21
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
54%
Amúgy nekem nem az volt a bajom, hogy rohanni kell, meg nehéz, sőt, azzal legalább elment az idő. Inkább csak az időbeosztás, meg hogy ki kellett szolgálni a vevőket és azok ilyen fölényesen vigyorogtak, meg aláztak, hogy én vagyok a kis csicska, az ő rabszolgájuk, ők pedig a Hatalmas, Nagy, Mindenek Felett Álló Vevők.
2013. dec. 19. 12:01
 12/21 anonim ***** válasza:
59%
Okmányirodában pl. nem viszik túlzásba a melót. Gyakran járok oda, általában 6 ablakból kb. kettőnél van ügyintéző, ebből egy dolgozik, előtte kilométeres sor, a másiknál a csajszi kávézik, sütit eszik, telefonálgat. Boltoknál, jegypénztáraknál is gyakran van ugyanez. De egyébként ha részmunkaidőset vállalsz napi 4-6 órában, akkor minden elviselhető.
2013. dec. 19. 12:47
 13/21 Captain Hindsight ***** válasza:
20%
ha nő vagy és jól nézel ki akkor egyszerű a dolog vegyél ki egy panelt és biznisz indul
2013. dec. 19. 13:17
 14/21 anonim ***** válasza:
65%

könyvtár? levéltár?

irodai munkák közül csak olyan, ahol nincs ügyfélforgalom!

2013. dec. 19. 13:23
 15/21 anonim ***** válasza:
75%

Betegfelvétel ambulanciákon. Forgalmas, de meg nem szakadsz.

:-)

2013. dec. 19. 16:19
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Határozottan az a véleményem, hogy a közhivatalokban, államigazgatási szférában nem szakadnak meg, különösen azok, akik "back office" dolgoznak. Vagyis aktákat meg idétlen, piszlicsáré ügyiratokat tologatnak és közben beledöglenek az unalomba. Rokonom itt dolgozik, nem bírja elképzelni, mi az, hogy én nem tudom csak úgy felvenni a telefonomat reggel 9 és este 6 között. Onnan is tudom, hogy nem szakadnak meg, hogy volt egy munkám, amelynek során önkormányzatokat, állami szerveket hívogattam adategyeztetés miatt. Az elérésből simán ki lehetett egy idő után következtetni, hogy bár a hivatalnok munkaideje fixen 8-tól délután 4-ig tart, 8-kor még senki nem volt soha a helyén. Amikor kértem az illetékest, közölték sokszor még 9-kor is, hogy nem ér rá, mert kávézik (!!!). Pénteken délután 1-kor már senkit nem értem el. Csak azt bánom, hogy nem vagyok elég agyhalott ilyen munka végzésére, akkor egészen biztos, hogy "csinovnyiknak" mentem volna.
2013. dec. 22. 14:56
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

back office melókban nem annyira kell megszakadni.

telefonos értékesítő és ügyfélszolgálatos vagyok, napi 6 órás munkaidő, minden óra végén 10 perces cigiszünet. keresek annyit ami elég az igényeimhez, és félre is tudok tenni.

ok, nem azt mondom, h kukiverés az egész, mert ott kell lenni agyban, és nem kávézgathatok amikor kedvem szottyan, viszont a műszak végén úgymond eldobom a tollat, és megyek a dolgomra, nincs túlóra.

mehetnék 12 órába is talpalni, biztos több lenne a fizum, csak életem nem lenne mellette.

a kollektíva jó, és mivel multinál dolgozom, így bejelentett állás, van szakszervezetünk is, nem g.e.c.i.znek annyira a dolgozóval mint egy kis cégnél.

2013. dec. 23. 20:08
 18/21 A kérdező kommentje:

De jó lenne. Ha gondolod privátba megírhatnád mennyit keresel, már ha nem titok :)

Én most túlóráztam. 8-kor van vége a melómnak elméletben.

2013. dec. 23. 22:14
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
12. válaszoló vagyok, látom, elég sokan vannak itt, akik pénztárban vagy okmányirodában dolgoznak :)
2013. dec. 23. 22:22
 20/21 anonim ***** válasza:
Ugyanaz a munkám mint a 17-esnek, annyi különbséggel, hogy én supervisor és mentor is vagyok, mert mi kis cég vagyunk. Én a telefonálgatás után sokszor túlórázom, így jön ki heti többször is 11-12 óra. De nem panaszkodom, mert nagyon szeretem a kollégáimat és bár nálunk nagy a hajtás, mert hozni kell egy színvonalat (egy nagy telekommunikációs multi magyarországi ágának kedvenc call centere vagyunk), mégis szívesen dolgozom. Szívesebben csinálom ezt mintsem okmányirodában zombiskodjak vagy multirabszolga legyek és azt se tudjam, ki a közvetlen felettesem. Ha könnyű munkát akarsz, tényleg az állami apparátust javaslom, de oda csak államigazgatási végzettséggel lehet bekerülni (mondjuk 3 évet röhögve el lehet végezni egy bolognais szakon).
2014. jan. 6. 22:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!