Mely munkahelyek azok, ahol nem olyan túl nehéz a tényleges munka?
Tehát nem azt mondom, hogy egész nap pirospacsizás megy, de nem kell megszakadni, meg rohamtempóban dolgozni.
Konkrét munkák érdekelnének, nem általános válaszok, mint irodai. Irodai és irodai munka között is van ugyanis különbség.
Tehát ahol nyugi van, nem hajtás. A fizetés lényegtelen.
könyvtár? levéltár?
irodai munkák közül csak olyan, ahol nincs ügyfélforgalom!
Betegfelvétel ambulanciákon. Forgalmas, de meg nem szakadsz.
:-)
back office melókban nem annyira kell megszakadni.
telefonos értékesítő és ügyfélszolgálatos vagyok, napi 6 órás munkaidő, minden óra végén 10 perces cigiszünet. keresek annyit ami elég az igényeimhez, és félre is tudok tenni.
ok, nem azt mondom, h kukiverés az egész, mert ott kell lenni agyban, és nem kávézgathatok amikor kedvem szottyan, viszont a műszak végén úgymond eldobom a tollat, és megyek a dolgomra, nincs túlóra.
mehetnék 12 órába is talpalni, biztos több lenne a fizum, csak életem nem lenne mellette.
a kollektíva jó, és mivel multinál dolgozom, így bejelentett állás, van szakszervezetünk is, nem g.e.c.i.znek annyira a dolgozóval mint egy kis cégnél.
De jó lenne. Ha gondolod privátba megírhatnád mennyit keresel, már ha nem titok :)
Én most túlóráztam. 8-kor van vége a melómnak elméletben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!