Mondott már fel valaki a munkahelyén több éves, évtized után?
Figyelt kérdés
Ha igen, akkor mi volt az oka annak hogy felmondott, és hogyan viselte meg? (abban az esetben ha alapvetöen szerette a munkáját) Felmondás után hogtan alakult a sorsotok?2013. dec. 15. 08:22
1/4 A kérdező kommentje:
Jav: több év, évtized után.
2013. dec. 15. 08:23
2/4 anonim válasza:
Rokkant nyugdíjasok vagyunk. Alkalmaztak egy cégnél minket. Jött egy új főnök és elvárta volna tőlünk, hogy heti 5x12 órát dolgozzunk. Szó szerint elküldtem a pi-ba. megváltunk egymástól 1 év után.
3/4 anonim válasza:
Több év után már igen, mivel jobbat találtam.
4/4 anonim válasza:
Másfél év után már mondtam fel, mert egyszerűen utáltam már bejárni, a közeg olyan volt, hogy mindenki ki akart csinálni mindenkit, és nekem 74 ezer forintot nem ért meg az, hogy tönkremenjek. Jött 2 hónap munkanélküliség, majd egy határozott idejű 1 éves munkaviszony, ami után másfél év munkanélküliség, most pedig végre egy viszonylag jó munkahelyen egy határozatlan idejű.
Nem bántam meg, hogy felmondtam, mert végül szakmailag ez nagy előrelépés számomra, még akkor is, ha elég távol vagyok attól a céltól, amit kitűztem magamnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!