Mit csináljak hogy ne higgyék ezt rólam? Vagy ne is foglalkozzak vele?
Hétvégén volt egy céges buli. Az egyik nős kollégám soha nem titkolta a többiek előtt, hogy lefeküdne velem, de mindezt mindig poénosan adta elő. Nekem is tetszett mindig is a kollega, de nem foglalkoztam vele mert nős. Csak a poénkodás szintjéig ment el a dolog.
Hétvégén kicsit ittasabbak voltunk, félrevonultunk, kb. olyan 30-40 percre, sokat beszélgettünk, csók is volt de nem feküdtem le vele, simán megtehettem volna, de nem tettem és nem is fogom. Most meg mindenki azzal jön, hogy lefeküdtem vele, persze nem mérgesen vagy ilyesmi mert jó fejek a kollégáim és jóba vagyok velük én is és a pasi is,csak zavar hogy ezt hiszik, bár tudom, maximálisan tehetek is róla, mert félrevonultam vele. Persze én tagadok, de szerintem nem hiszik el. Mit csináljak? Hogy viselkedjek? Gondolom látták és észrevették hogy együtt tűntünk el. Most gondolom én vagyok a kollégáim szemében a szemét dög. Ti mit tennétek?
Szerintem nem a válaszolókat kéne kritizálni, hanem elgondolkodni azon, hogy miért is néznek rosszabbnak, mint amilyennek tartod magad.
A kollégák véleménye ebben az esetben igazán nem számít, azon változtatni úgysem lehet, én inkább azon aggódnék, hogy /ha van ilyen/ nehogy a párom, vagy a pasi feleségének fülébe jusson. Ezt már se így se úgy nem mosod le magadról, de ezt szerintem Te is tudod.
Legközelebb légy okosabb, és gondolkodj!
"Gondoltam, hogy kapok leszólást is, csak tudjátok, nem vagytok ti nekem senkijeim ahhoz, hogy könnyűvérűnek nevezzetek."
Attól, hogy valaki nioncs veled rokonságban, még láthatja, hogy igenis könnyüvérü vagy, mert kikezdtél egy nös kollégával. Az, hogy EDDIG nem feküdtél le vele, csak annyit jelent, hogy még "kéreted" magad, hogy magadnak tudj hazudni, hogy nem akartad, csak "megtörtént"!!!!
"Én tanácsot kértem, hogy mit csináljak, hisz nem feküdtem le vele! Tudom, és ezt írtam is hogy hibás vagyok, elismerem, de ettől nem tartom magam sem könnyűvérűnek, sem rossz embernek. Nem kell úgy beszélni rólam mintha embert öltem volna, nem erre voltam kíváncsi."
Tanácsot kaptál eleget, csak neked nem tetszik, hogy nem azt modnják a válaszolók, hogy te ártatlan vagy, nem tehetsz semmiröl, csak a többiek szemetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!