Van olyan, aki évek óta munkanélküli?
Anyum kb. 20 évig volt munkanélküli, közben próbálkozott külföldön, ismerős cégénél segített, néhány napos munkákat végzett, MLM-el próbálkozott, leszázalékolták, de rendes munkát sosem kapott. Már nyugdíjas.
Szerencsére apum keresett annyit hogy legyen mit ennünk, hol laknunk, párszor még nyaralni is voltunk.
Talán inkább a semmittevés zavarta, ingyen is eljárt a szervezeteinek intézkedni, csak ne kelljen otthon ülnie.
Még most is eljárkál erre-arra.
Én 1,5 évig voltam munkanélküli, közben tanultam és önkénteskedtem ingyen, 2 éve van bejelentett munkám - mondjuk lóf**** pénzért rengeteget dolgozom, jó lenne váltani, csak ez biztosnak néz ki, ha máshol nem válnék be akkor nem szeretnék megint munka nélkül maradni :/
Tesóm 1 éve van otthon, nyáron megy ki külföldre, rokonok szervezték meg neki, ha minden jól megy megyek én is utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!