Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Voltam egy helyen próbaidőn,...

Voltam egy helyen próbaidőn, én hívjam őket?

Figyelt kérdés
3 hetet voltam, és megígérték, hogy jeleznek 1 hét múlva. Azóta eltelt 2 hét, és még mindig semmi. Összesen 2-en voltunk a próbaidő alatt, akik közül választaniuk kell. Nyomulás, ha rájuk telefonálok, vagy hagyjam a fenébe? Hosszú idő óta ez az egyetlen hely, ahova egyáltalán behívtak és esélyes is vagyok, jó lenne legalább tudni, hogy mi az ábra. Lehet, hogy fölvették a másik illetőt, de akkor is szeretném tudni, mintsem itt ülni és reménykedni. Nem gáz, ha hívom őket? Vagy várjak még? Vagy szimplán szarjam le?
2013. nov. 21. 15:59
 1/7 anonim ***** válasza:
és fizették legalább?..mert akkor nagyon ne hagyd......ingyen nem dolgozunk!
2013. nov. 21. 16:05
 2/7 anonim ***** válasza:
Ígyvan ha nem fizettek mindenképp hívd fel őket, de egyébként sem gáz ha rákérdezel főleg ha azt is igérték hogy vissza jeleznek.
2013. nov. 21. 16:08
 3/7 A kérdező kommentje:
igen, kifizették. engem már nem is az érdekel, hogy fölvettek -e, hanem hogy szóljanak. mert ha nem, akkor legalább tudom, és nem reménykedek még hetekig, amilyen marha vagyok.
2013. nov. 21. 16:08
 4/7 anonim ***** válasza:
hagyd a fas.z.ba.....ha kifizették akkor jó,mellesleg,tuti hívnának,azt javaslom keress mást!
2013. nov. 21. 16:10
 5/7 A kérdező kommentje:
csak naiv fejjel azt hittem, hogy 3 hét alatt kialakult egy olyan viszony, hogy hívnak. egyrészt megígérték, hogy akkor is hívnak, ha nem engem választanak, másrészt jóban lettem mindenkivel, és azt hittem, legalább lesz bennük ennyi. ezek szerint nem :( köszönöm a válaszokat!
2013. nov. 21. 16:14
 6/7 anonim ***** válasza:

Eléggé bunkók, ha még egy sms-t sem voltak képesek küldeni, hogy nem téged választottak.

Fel a fejjel!

2013. nov. 21. 16:22
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek! :) azóta kiderítettem (de nem hívtam őket :P), hogy egyikünket sem választottak, hanem új embereket hívtak be. lehet, hogy olcsóbb próbaidősökkel dolgoztatni egy hónapot, mint rendes munkaerővel?
2013. nov. 22. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!