Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Dolgozott valaki bankban...

Dolgozott valaki bankban ilyen munkakörben?

Figyelt kérdés
Lehetöségem van elmenni egy bankba dolgozni napi 2 órában, havi 20 ezer ft-t. A munka abból állna hogy ki kell derítenem az ügyfelek telefonszámát, és meg kell kérdeznem hogy mikor tudja fogadni az ügynököt? Nem jutalékos hanem fix fizetésü, nem kell pénzügyi ajánlatokat tennem. Dolgozott valaki ilyen munkakörben?
2013. nov. 19. 10:05
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
50%
Az első vagyok.Látod kedves kérdező sokan vannak ellened.Ez nem munka hanem kémkedés.És még valami.Írod hogy én miből élek,és lehet a szüleim tartanak.Válaszom a szüleim már nem élnek,mivel már én is elég koros vagyok.Hogy miből élek az meg egyszerű. Ledolgoztam 44 évet és 10 hónapot.tehát nyugellátásban vagyok.De ennyi év alatt soha nem voltam egy cég spiclije sem.Hogy 20 ezer forintért,/amivel a segged kitörölheted/ családokat teszel tönkre a kis nyomozásaiddal.Te nem olvasol? Nem nézel televíziót,és nem hallgatsz rádiót sem.Félelmetes.Téged sem alkalmaználak pénzintézetnél,ha 20 ezer forintért bárkit a sárba tiporsz.
2013. nov. 19. 14:33
 22/25 A kérdező kommentje:
Utolsó! Ugyan már! Egy éltes embernek nem ilyen a stílusa, és nem is itt fog irogatni. Igaz?
2013. nov. 19. 15:01
 23/25 A kérdező kommentje:
Meg mi az hogy én teszek tönkre családokat? Be tetszett szittyózni öreg? :-D
2013. nov. 19. 15:09
 24/25 anonim ***** válasza:
Én dolgoztam, de jobban megfizettek. Amit neked kínálnak, az szerintem nagyon kevés. Alap plusz jutalék rendszerben szokott ez a fajta munka működni. Ha a bankodnak szerzel egy ügyfelet, mondjuk olyat akire rábeszélnek egy lakáshitelt, vállalkozói hitelt, akkor az üzletkötő több tízezer forintot, de lehet százezres nagyságrendről is beszélni egyes esetekben, akaszt le és rajtad meg jót röhög. A legtöbb helyen adatbázisból kell dolgozni, melyet a bank ad. Törvény szerint, ha jól tudom, akkor a felhívott ügyfél panaszt tehet, ha zaklatod a magánszámán. Az már a te felelősséged, de ha a bank adatbázisát hasnálod, akkor nem lehet semmi baj. Ráadásul neked kell új ügyfeleket felhajtanod. Akik később keresztértékesítés folyamán az újabb banki termékeket vehet igénybe, de annak jutalékából te nemkapsz semmit sem, de a banki ügynök és a főnököd zsebe vastagabb lesz.
2013. nov. 19. 21:00
 25/25 A kérdező kommentje:
Utolsó! Köszönöm a választ. Öszintén szólva nekem ez a kis kereset is jobb mint a munkanélküliség. Értem amit írtál, és hasznos is volt. Köszönöm! :-)
2013. nov. 19. 21:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!