Dolgozott valaki bankban ilyen munkakörben?
Figyelt kérdés
Lehetöségem van elmenni egy bankba dolgozni napi 2 órában, havi 20 ezer ft-t. A munka abból állna hogy ki kell derítenem az ügyfelek telefonszámát, és meg kell kérdeznem hogy mikor tudja fogadni az ügynököt? Nem jutalékos hanem fix fizetésü, nem kell pénzügyi ajánlatokat tennem. Dolgozott valaki ilyen munkakörben?2013. nov. 19. 10:05
1/25 anonim válasza:
őszinte leszek.És ha gondolod pontozz le nyugodtan. Undorító munkakör lehet.Fordított esetben te örülnél neki ha téged zaklatnának? Vagy a számod után kajtatnának? mire nem vagy képes 20 ezerért.Ettől még a neten hírdetett k...-at is többe nézem.És nem csak én,hanem szerintem sokan vagyunk igy ezzel.Ja és ha gondolod töröltetheted a hozzászólásom.Bár ezt is undorítónak tartom,mert ugy tudom szólás szabadság van.
2/25 anonim válasza:
Törvénytelen, nem éri el a minimálbért.
3/25 anonim válasza:
Mitől lenne törvénytelen részmunkaidőben kevesebbet keresni a minimálbérnél?
4/25 anonim válasza:
Nyilván nem a 98-ra, vagy 114-re gondoltam, de időarányosan sem éri el.
Ez 20 munkanap esetén sincs napi 1000 ft, miközben a legalacsonyabb kötelező órabér 564 ft. ÉS mi va a 22 napos hónappal, 23 napossal?
5/25 anonim válasza:
Nem írta a kérdező hogy hány napot dolgozna/hó, csak azt hgy napi 2 órát.
6/25 A kérdező kommentje:
Elsö! Mi az undorító? Az nem az hogy a neten sok hírdetést stb kapsz e-mailbe, vagy otthonra direct marketing leveleket kapsz? Ök is tudják az elérhetöségeid valahonnét nem? Szerintem irigy vagy! :-D
2013. nov. 19. 11:45
7/25 A kérdező kommentje:
Elsö! 20 ezer ft-ért mire képes? Van aki csak segélyt kap de nem akar dolgozni. Lehet te is ilyen vagy, habár lehet téged a szüleid vagy más tart el. Én sem sértésnek szántam, tudod szólásszabadság van. :-)
2013. nov. 19. 11:49
8/25 anonim válasza:
Napi 2 óra azt jelenti, minden munkanapon két óra. Láttál már munkaszerződést?
HA havonta csak 10 napot dolgozna, akkor akkor azt írta volan. NA, hát ezért van annyi átvert munkavállaló, mert fel sem fogják sokan, mit írnak alá.
9/25 anonim válasza:
Akkor az nem is lehet hogy nem minden munkanapon dolgozik 2 órát, hanem csak heti 3x? Érdekes...
10/25 anonim válasza:
"az ügyfelek telefonszámát" - nem törvénytelen, hanem mint banki alkalmazott végzi, tehát a bank felelőssége maga a munkakör is. Valószínűleg azért létesítettek ilyen munkakört, mert a hitelezőket sokszor nagyon nehezen lehet elkapni telefonon és amúgy és közben nem is fizetnek ... Adatbázis frissítésre több cég is kellene kiadjon pénzt rendesen, csak sokszor le se sz...ják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!