Dolgozott valaki bankban ilyen munkakörben?
Nem, nem házalói munka, de ha azt hiszed, hogy jó, akkor tévedsz.
Anyósom ilyen megszállott hitelfelvevő, de hitelvisszafizető néven már nem ismert :)
EGyszer egy hasonló munkakörű valahonnan megtalálta párom számát, az meg ügyesen átadta neki a telefont. Ebből lett egy órányi rinyálás anyós részéről hogy éhen fog halni, nem tud fizetni, miből fogja etetni a gyereket, mi lesz, ha viszik a házat... és ez csak egy ügyfél. Nem úgy fog menni, hogy majd rögtön rábólintanak, hogy jó, akkor bemegy x időpontra... még véletlenül sem.
Okoskodhatsz itt, hogy te szeretnél dolgozni a pénzedért, de kérdés, hogy bírni is fogod-e idegekkel.
Drágám, itt te vagy eltévelyedve, ugyanis pontosan erről a munkakörről van szó, hármat találhatsz, miért kell az ügynököt a nyakukra küldeni.
Dolgoztam itt is, ott is, telefonos ügyfélszolgálaton, de a telesaleses melót 2 napig toltam, amikor már bőgni kezdett akit zaklatnom kellett (hogy miért nem tette le??!), leraktam szépen a telefont, és hazamentem.
Azt máris igazoltad, hogy együttérzés nálad nuku. Tökéletes lesz neked ez a munka, sok sikert hozzá.
Ebben a munkában semmi rossz nincs, csak kevés a fizu.
De az említett telefonos behajtóval sincs gond. Amikor felvette a hitelt nem bőgött?? A kölcsönpénzt vissza kell fizetni nem ingyen adják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!