Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Dolgozott valaki bankban...

Dolgozott valaki bankban ilyen munkakörben?

Figyelt kérdés
Lehetöségem van elmenni egy bankba dolgozni napi 2 órában, havi 20 ezer ft-t. A munka abból állna hogy ki kell derítenem az ügyfelek telefonszámát, és meg kell kérdeznem hogy mikor tudja fogadni az ügynököt? Nem jutalékos hanem fix fizetésü, nem kell pénzügyi ajánlatokat tennem. Dolgozott valaki ilyen munkakörben?
2013. nov. 19. 10:05
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Csütörtökön megyek be a banka egyeztetés miatt, 3 hónapos szerzödés, és az biztos hogy az ügyfelekkel csak idöpontot kell egyeztetnem, nem pedig a "nyakukra" járnom. Tehát nem "házalói" munka.
2013. nov. 19. 12:12
 12/25 anonim ***** válasza:
68%

Nem, nem házalói munka, de ha azt hiszed, hogy jó, akkor tévedsz.

Anyósom ilyen megszállott hitelfelvevő, de hitelvisszafizető néven már nem ismert :)

EGyszer egy hasonló munkakörű valahonnan megtalálta párom számát, az meg ügyesen átadta neki a telefont. Ebből lett egy órányi rinyálás anyós részéről hogy éhen fog halni, nem tud fizetni, miből fogja etetni a gyereket, mi lesz, ha viszik a házat... és ez csak egy ügyfél. Nem úgy fog menni, hogy majd rögtön rábólintanak, hogy jó, akkor bemegy x időpontra... még véletlenül sem.

Okoskodhatsz itt, hogy te szeretnél dolgozni a pénzedért, de kérdés, hogy bírni is fogod-e idegekkel.

2013. nov. 19. 12:34
 13/25 anonim ***** válasza:
68%
És elárulom, egy ilyen megterhelő munka mellett röhej ez a fizetés.
2013. nov. 19. 12:36
 14/25 A kérdező kommentje:
Elárulom hogy világ életemben emberekkel foglalkozó munkaköreim voltak. Hidd el, több problémás esettel is találkoztam már. Itt max lerakják a telefont, nem úgy mint személyesen amikor kötekednek veled, neked meg "mosolyognod" kell bárhogy is beszélnek veled. :-)
2013. nov. 19. 12:55
 15/25 A kérdező kommentje:
Meg ha valakinek ez megterhelõ akkor menjen el 3 müszakba gyárba dolgozni. Arra mit mondanál ha a telefonálgatás szerinted megterhelö? :-D
2013. nov. 19. 12:57
 16/25 A kérdező kommentje:
Meg azt sem érted hogy nekem csak idöpontot kell egyeztetnem hogy az üzletkötö, ügynök mikor mehet az ügyfélhez? Szövegértelmezés nulla! :-)
2013. nov. 19. 13:00
 17/25 anonim ***** válasza:
Az ügyfelek telefonszámát kideríteni ? Telefonon? :D Amúgy jó meló.
2013. nov. 19. 13:06
 18/25 anonim ***** válasza:
37%

Drágám, itt te vagy eltévelyedve, ugyanis pontosan erről a munkakörről van szó, hármat találhatsz, miért kell az ügynököt a nyakukra küldeni.

Dolgoztam itt is, ott is, telefonos ügyfélszolgálaton, de a telesaleses melót 2 napig toltam, amikor már bőgni kezdett akit zaklatnom kellett (hogy miért nem tette le??!), leraktam szépen a telefont, és hazamentem.

Azt máris igazoltad, hogy együttérzés nálad nuku. Tökéletes lesz neked ez a munka, sok sikert hozzá.

2013. nov. 19. 13:06
 19/25 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Mondtam hogy nem ügynöki munka hanem idöpontot kell egyeztetnem. Nem nekem kell mennem, nem nekem kell pénzügyi ajánlatokkat tukmálnom senkit! A fizetés pedig nem jutalékos ha ügynöki volna akkor a lenne nem? De okoskodj csak nyugodtan. Ritka sok az értelmetlen ember itt. Nem is csodálom hogy nem bírtad a gyürödést.
2013. nov. 19. 13:17
 20/25 anonim ***** válasza:

Ebben a munkában semmi rossz nincs, csak kevés a fizu.

De az említett telefonos behajtóval sincs gond. Amikor felvette a hitelt nem bőgött?? A kölcsönpénzt vissza kell fizetni nem ingyen adják.

2013. nov. 19. 13:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!