Azért ne ferdítsünk már, azt írta hogy javít, nem pedig "takarít".
2013. nov. 3. 14:51
12/25 anonim válasza:
5-ös, erre rácsesztél, mert pont hogy az általad képviselt "bunkó proli" öntudat része, hogy aki nem szeret dolgozni az egy "bunkó proli". Én is hamarosan egyetemi diplomát szerzek és igenis jobban szeretek otthon pihengetni, olvasgatni vagy moziba/színházba/társaságba menni mint melózni. A te olvasatodban biztosan nem vagyok jó sztahanovista.
2013. nov. 3. 14:53
13/25 anonim válasza:
Bocsi 5-ös, félreolvastam, valószínűleg a koszos miatt jött a takarítás szó.
2013. nov. 3. 14:54
14/25 anonim válasza:
Nem takarít,hanem javít!Karbantart,felújít,restaurál,nem csak máv)
Na mindegy... :)
Csak tudod,az 1-es se általánosítson!
2013. nov. 3. 14:55
15/25 anonim válasza:
Egyes nem általánosít, csak kimondja, amire minden épeszű gondol. (de fura e/3-ban beszélni magamról :)
2013. nov. 3. 14:58
16/25 anonim válasza:
Előző munkámat alapvetően szerettem volna ha a főnök nem ordít reggeltől estig. Nem mindig velem ordított hanem úgy mindenkivel felváltva, folyton ilyesmiken volt fennakadva hogy munkaidő előtt miért 10 perccel jövünk, miért nem vagyunk képesek fél órával hamarabb beérni, munka előtt/ebédidőben ne együnk meleg ételt mert attól elálmosodunk és lassabban dolgozunk, meg hasonló jellegű "fontos" dolgok miatt ment az ordibálás. Egyszer kipécézett magának egy titkárnőt és addig csesztette(hetekig) míg szegény össze nem esett. Mint később kiderült gyomorvérzése volt feltehetőleg a sok idegeskedéstől.
Azóta új munkahelyem van ahol kevesebbet keresek és néha fejjel lefelé aknába lógva kell kábelezni hajnali 3kor, de szeretem csinálni mert emberszámba vesz a főnököm.
2013. nov. 3. 15:18
17/25 anonim válasza:
Az épeszű ember jó érzi magát,ha a társadalom hasznos tagja.
2013. nov. 3. 15:27
18/25 anonim válasza:
Hát bár én még tanulok és munkahelyi tapasztalataim csak két hosszabb gyakorlatból van(amiket amúgy szerettem) ez nem sok.Azt értem,hogy mivel az ember szinte ott éli le napja jó nagy részét,kell egy megfelelő környezet,és persze jó,ha van egy normális társaság,vagy legalább megbecsülik az ember munkáját és nem csak a belét paszírolják,de azt nem értem,hogy miért lenne egy munkahely napfény és szivárvány? Ez egy munkahely,ahova bemegyek,a munkámat jól végzem és ha letelik,szevasz-tavasz,vár otthon a család,satöbbi.
2013. nov. 3. 19:04
19/25 anonim válasza:
Én csak a munkakörülményeket nem szeretem, amúgy a kollégáimat imádom, állati jó fejek. Melón kívül is összejárunk, és ha nem velük kellene dolgozni, már rég itt hagytam volna.
2013. nov. 3. 19:11
20/25 bumbi02 válasza:
Mivel minimum heti 40 órát munkával kell eltöltenünk, ezért érdemes lenne ugye olyat választani, amit az ember még szeret is, és nem úgy megy be, hogy de rossz lesz.. Szerintem igen is lehet élvezni a munkát, én speciel szeretem a munkahelyem, és a munkámat is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!