Jól érzed magad a munkahelyeden?
Magát a munkát igen, kihívás...
Sajnos, hogy döntési pozícióban nem vagyok, ergo hiába szeretném előrevinni, megoldani lényeges problémákat, ami kb. 10mp alatt megoldható lenne - teljesen hasztalan a munkám...
Ettől frusztráló az egész. Olyannyira, hogy bármennyire is szeretem, és sajnálom azokat akikért dolgozni szeretnék, be kell látnom, hogy így nincs értelme, és váltáson gondolkozom... :(
Azt hiszem ebből már kitalálható: államigazgatásban dolgozom.
Ahol a helyi "kiskirályok" (önkormányzati képviselők) egymás elleni harca fontosabb nekik, mint pl. hogy a mostani vihar (jún. 22-23) a településen romba döntötte a faluházat, és egy kisgyerek is megsérült...
ui: ja igen, a fizetés a másik,
89nettoért szombat-vasárnap is dolgozom...(sajnos szeretem, így csinálom, de a feleség érthetően már válni akar...)
45évesen átmehetnék a szakmámban versenyszférában 250körüli fizetésért...azt hiszem érthető miért zsarol az asszony...
Két gyerekkel nem biztos, hogy 89e.-rt kell dolgzonom...
Meglehetősen jól érzem magam. 11 éve dolgozok itt, gyakorlatilag az első munkahelyem. Ahhoz képest, hogy kicsi cég, elég sokat léptem felfelé anélkül, hogy bárkit kitúrtam volna. És még van feljebb.
A főnökeim abszolút ember-centrikusak. A fizetés nem mindig csúcs, de halálra sem kell hajtanom magam. Kellemes, családias légkör, a munkatársak többségével jó a kapcsolat, de természetesen vannak súrlódások.
tegnapelőtt 13:11
Akkor mire vársz még???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!