Hogyan mondjam le az állásinterjút?
Figyelt kérdés
Jelentkeztem egy állásra, visszajeleztek, behívtak interjúra. Utánanéztem a cégnek alaposabban, mégis tudjak valamit, és kiderült, hogy valószínűleg nem arra vennének fel amire, szimplán értékesítés, és átverés az egész. Szeretném lemondani, de ilyenkor mit szokás írni? Elnézést, de engem nem vertek át? :D2013. okt. 28. 10:19
11/11 A kérdező kommentje:
5ös és 9es válaszolónak:
Igen, egy szóval se írtam azt, hogy utaznom kellene. De ha helyben vagyok, akkor se teleportálok, akkor is vagy autóval, ha van kocsim, vagy tömegközlekedéssel oldom meg az utazást, és így vagy úgy de mindenképpen fizetnem kell érte. De ha már a visszaolvasásnál tartunk, nem az volt a kérdés, hogy elmenjek-e, hanem hogy hogyan kell lemondani egy megbeszélt interjút. Engem az érdekelt, hogy van-e erre egy protokoll, szabály.
2013. okt. 28. 16:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!